Samsung Galaxy S9 cu procesor Snapdragon 845 fabricat cu tehnologia de 7nm!

5268

Telefonul Samsung Galaxy S9 va fi steaua lui Samsung Electronics în 2018. În acest an, gigantul high-tech coreean ar trebui să aleagă cel mai bun procesor de pe piață pentru Galaxy S9.

Următorul procesor high-end de la Qualcomm va fi numit Snapdragon 845 și va fi fabricat cu tehnologia de 7nm. Samsung Galaxy S9 ar fi primul smartphone care se va bucura de acest procesor.

Gigantii industriei pregătesc procesoare de 7nm. Acest lucru va fi urmatoarea evolutie a cip-urilor și va avea ca țintă smartphone-uri high-end, care vor fi fabricate în 2018.

Unul dintre procesoarele vedetă în 2018 va fi evident Snapdragon 845, de la Qualcomm.

Potrivit lui AndroidHeadlines, Samsung care va prelungi în 2018 încă o dată parteneriatul cu Qualcomm, va beneficia de acest procesor revoluționar, Snapdragon 845, în mod exclusiv pentru al integra în noul Samsung Galaxy S9.

Acest lucru sa întâmplat deja în acest an cu Snapdragon 835, care a fost construit pentru prima dată cu tehnologia de 10nm și a echipat în exclusivitate Galaxy S8 și S8+ înainte de a ajunge în celelalte modele concurente.

 Nanometrul simbolizat nm, este o unitate de lungime în sistemul metric, egală cu o miliardime de metru (0.000000001 m). Denumirea combină prefixul nano cu metrul. Un nanometru este de 60.000 de ori mai mic decât grosimea unui fir de păr, fapt ce îl face invizibil pentru ochiul uman. 

În 2018, vom ști cu siguranță mai mult în timpul MWC din Barcelona. Samsung va relua ritmul obișnuit de prezentare, iar manifestarea de la Barcelona este ocazia ideală pentru lansarea lui Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat la cel mai mare show din lume de telefonie mobilă, care se desfășoară între 26 februarie și 1 martie 2018.

Marele avantaj al procesoarelor fabricate cu tehnologia de 7nm este faptul că acestea oferă mai multă putere, cu 25 până la 35%, în timp ce ocupă mai puțin spațiu.

În mod sigur această tehnologie va duce la smartphone-uri mai compacte, dar și mai puternice, cu ecrane mai mari. Oare unde se vor opri cu mărimea ecranelor?

Samsung, de exemplu, a arătat că a fost posibil să facă un raport ecran-corp de neimaginat 88,6%, cu Galaxy S8+. Dar acest lucru este, probabil, doar începutul.

VIAPhonAndroid