Galaxy S9 gata să strălucească într-o culoare aurie – Sunrise Gold

1155

Samsung lansează ultimele sale telefoane în auriu, oferind pe Galaxy S9 și S9+ în Sunrise Gold și reîmprospătând culorilor telefoanelor sale. Sunrise Gold este o nuanță nouă, va fi lansată săptămâna viitoare în Statele Unite, după ce a fost lansată anterior în Emiratele Arabe Unite, în unele părți din Europa și din Asia.

Proaspăta nuanță, ce simbolizează sezonul estival și strălucirea soarelui, se alătură celor patru culori existente ale lui Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+: Lilac Purple, Black Midnight, Titanium Gray și Albastru Coral. Auriul este culoarea care reflectă energia spirituală dinamică, reprezintă cele mai înalte energii și reinstaurarea armoniei. Indică entuziasm şi inspirație profundă, reflectă timpul revitalizării. Este ceea ce emană un astfel de smartphone! Sunrise Gold este o nuanță elegantă și parcă aduce mai multă lumină între celelalte culori. Telefonul aurit are o finisare lucioasă de satin, potrivit companiei Samsung, care spune că nu a vrut să „împacheteze smartphone-ul într-o strălucire liniștită„.

Au fost anterior zvonuri că Samsung va lansa o variantă de culoare aurie a celor două Galaxy S9, acum culoarea Sunrise Gold este oficială. Începând cu data de 24 iunie, veți putea obține versiunea Sunrise Gold a modelului Galaxy S9 / S9+ în magazine și online, precum și pe Samsung.com. Caracteristicile rămân cele cunoscute și amintim doar câteva.

Veți obține aceleași opțiuni de stocare (64 GB, 128 GB sau 256 GB), precum și funcții cum ar fi camera duală cu diafragă variabilă, de la f 2,4 la f 1,5. Cu această diafragmă variabilă aparatul foto se adaptează la diferite condiții de iluminare, la fel ca ochiul uman, fotografiile unei după-amieze însorite la plajă vor arăta la fel de bine ca fotografiile unei seri în jurul focului de tabără. Infinity Display, rezistența la apă și praf cu IP68 și actualizările AR Emoji și Bixby sunt și ele prezente. Cu difuzoarele stereo și jack-ul pentru căști, utilizatorii pot asculta muzica sezonului estival, toată vara.

Smartphone – Termenul „telefon inteligent” sau „smartphone” a apărut în 1997, când Ericsson Mobile a lansat telefonul Ericsson GS88 „Penelope”, acesta a fost descris ca fiind un Smart Phone. Nu există un termen corespunzător românesc pentru smartphone.

Indiferent dacă fotografiați pe plajă sau vizionați filme, telefonul este esențial pentru vară. Galaxy S9 și S9+ oferă performanța dorită și noua culoare Sunrise Gold vă oferă o altă opțiune pentru a vă prezenta stilul personal„, a declarat Justin Denison, vicepreședinte senior, Strategy and Marketing Mobile Products la Samsung Electronics America. „Galaxy S9 și S9+ sunt cele mai rapide smartphone-uri de pe piață pentru a putea descărca filme instantaneu, camerele lor fac fotografii extraordinare în orice moment al zilei și având spațiu de stocare extensibil, puteți să vă păstrați, să capturați și să distribuiți întregul conținut preferat„.

VIATechRadar
SURSĂSamsung News