Samsung lansează Galaxy S9 și S9+ de culoare roșie în China

1440

Samsung a anunțat în China o nouă opțiune de culoare pentru Galaxy S9 și S9+, roșu. Samsung Galaxy S9 și S9+ au fost lansate inițial în variantele de culoare Coral Blue, Lilac Purple, Midnight Black și Titanium Gray, iar disponibilitatea acestor culori depinde și de piața unde au fost lansate. Aceste noi variante de culoare roșie S9 și S9+ vor fi disponibile în China în curând, deși nu există încă nicio informație dacă această variantă de culoare va ajunge pe alte piețe.

Samsung lansează adesea culori noi pentru dispozitivele existente. Anul trecut, a lansat o versiune Roșu Burgund a lui Samsung Galaxy S8 în Coreea de Sud și India, precum și o versiune Rose Pink a dispozitivului din Taiwan, Marea Britanie și Coreea de Sud. Cu toate acestea, noile nuanțe de culori nu sunt de obicei disponibile atât de aproape de lansarea inițială a telefonului.

Cele două S9 și S9+ au fost introduse în februarie și au fost disponibile pentru cumpărare începând cu luna martie, Samsung așteaptă de obicei aproximativ o jumătate de an (post-lansare) pentru a anunța noi opțiuni de culoare. Atât Samsung Galaxy S9, cât și Galaxy S9+ sunt deja listate pe site-ul oficial al companiei din China, iar cei care sunt interesați să obțină oricare dintre aceste două telefoane pot deja să le comande.

Red Galaxy S9 vine în ambele variante de stocare de 64 GB și 128 GB, iar cele două variante au un preț de 5.799 yuani, aproximativ 910 dolari și respectiv 6.099 yuani, adică aproximativ 958 dolari. Samsung Galaxy S9+, pe de altă parte, vine într-o singură opțiune de stocare de 128 GB, iar prețul este de 6.999 de yuani, aproximativ 1.100 $.

Yuan este moneda națională a Chinei. Mai este numit și yuan renminbi „moneda oamenilor”, abreviat ca RMB și este numele oficial din Republica Populară Chineză. Simbolul latinizat este ¥, litera Y cu una sau două bare orizontale. De fapt, numărul de bare ale simbolului  ¥  depinde de font (sau scris), dar semnificația rămâne aceeași.

Samsung Galaxy S9 și S9+ sunt comercializate probabil pentru celebritățile din China și vine cu rujul roșu Yves Saint Laurent – ceea ce pare a fi o încercare de poziționa smartphone-ul ca un dispozitiv de lux pentru femei. Este o culoare sensibilă pentru piața din China, acolo unde culoarea roșie înseamnă noroc.

Pe lângă diferențele de stocare, aceste două dispozitive sunt complet identice cu orice alt model Galaxy S9 și S9+ aflat în China. Ambele dispozitive sunt fabricate din metal și sticlă, ambele sunt alimentate de procesorul Qualcomm Snapdragon 845, așa cum sunt toate modelele Samsung vândute în China. Android 8.0 Oreo vine pre-instalat pe ambele telefoane și același lucru se poate spune și pentru UI personalizat Samsung. Galaxy S9 are un display QHD+ Super AMOLED de 5,8 inch, în timp ce Galaxy S9+ vine cu un panou QHD+ Super AMOLED de 6,2 inch. Galaxy S9 are o baterie de 3.000mAh, în timp ce Galaxy S9+ vine cu un acumulator de 3.500mAh.

SURSĂAndroidHeadlines