Galaxy S9 va fi lansat oficial în România pe 6 martie

7217

Chiar dacă noile smartphone-uri Samsung încă nu au fost lansate oficial, știm data de lansare în România a lui Galaxy S9: 6 martie 2018. Ceremonia de lansare care va avea loc în România este la 9 zile distanță de prezentarea oficială programată la Barcelona, pe 25 februarie.

Anunțul și invitația oficială a companiei Samsung arată o imagine care afișează cifra 9, pe fond mov, ce ne duce cu gândul că am putea să vedem o nouă culoare pentru Samsung Galaxy S9. Mesajul ce apare în acest anunț este “The Camera Reimagined”, lucru ce înseamnă că Samsung mizează pe departamentul foto.

Anul trecut lansarea lui Samsung Galaxy S8 în România a avut loc la puţin timp după lansarea oficială, la un eveniment ce a avut loc la New York. În România lansarea lui S8 a avut loc la începutul lunii martie într-un cadru fastuos la Palatul Parlamentului.

Nu știm în ce locaţie va fi lansat Samsung Galaxy S9 în acest an.

În conformitate cu programul din alte țări apariția pe piață pentru vânzare în România este preconizată zece zile de la lansare, pe data de 16 martie.

Conform mai multor informații Samsung Galaxy S9 va fi vândut pe piața din România la un preț destul de piperat, aproximativ 900 €. Fratele său mai mare, Galaxy S9+ sigur va ajunge la 1.000 de euro. Dincolo de tehnologiile de ultimă generație aflate pe aceste super-telefoane și a faptului că Samsung vrea probabil să țină pasul cu Apple iPhone X, vom vedea dacă acest preț este în concordanță cu ceia ce primim.

Galaxy S9 va avea un ecran de 5,8 inch și va fi propulsat de procesorul Exynos 9810 în România și pe mai multe piețe internaționale și de Snapdragon 845 în SUA & China. Va avea 4GB memorie RAM și 32GB sau 64GB de stocare. Fratele său mai mare, Galaxy S9+ va avea un ecran de 6,2 inch, același procesor ca Galaxy S9, dar 6GB memorie RAM și 128GB stocare internă.

Ne vom edifica pe deplin peste o săptămână la MWC 2018, în orașul care a dat lumii pe Gaudi.

Gaudi este probabil cel mai des nume pe care îl auziți rostit în Barcelona, deși acest loc a dat lumii mulți alți artiști. La absolvirea școlii de arhitectură din Barcelona, directorul școlii a spus despre Antonio Gaudi: “Cine știe dacă am dat titlul unui nebun sau unui geniu, timpul o va spune”.

SURSĂIdevice