Galaxy S9 precomenzi din 2 martie în Coreea, prețuri mai mari ca S8

1514

Ultimele informații din Coreea de Sud sunt despre Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+. Vor fi cele mai scumpe smartphone-uri din istoria gamei Galaxy S. Potrivit aceleiași surse, EtNews, precomenzile pentru Samsung Galaxy S9 vor începe pe 2 martie și se vor încheia pe 8 martie, pe piața de acasă a firmei Samsung. Dacă ținem cont că cele două Galaxy S9 vor fi prezentate pe 25 februarie cu precomenzi care vor dura o săptămână, începând cu 2 martie, data estimată de Samsung de 16 martie de apariția lor pe piață este plauzibilă.

Toți cei trei operatori principali de telefonie mobilă din Coreea de Sud vor avea în ofertă noul smartphone. O sursă din interiorul unuia dintre acești operatori locali de telefonie mobilă a declarat: „Deși prețul intern al lui Samsung Galaxy S9 va crește, se va decide vânzarea la un nivel la care consumatorii să nu se simtă împovărați„.

Cât de mult este acest nivel, comparativ cu prețul de pornire a lui Galaxy S8 din Coreea de Sud?

Ei bine, Galaxy S8 a apărut pe piață, în Coreea de Sud, la un preț de 935.000 won adică aproximativ 875 dolari. Samsung Galaxy S9 are un preț de pornire de la 950.000 până la 999.000 won adică aproximativ 890 – 935 $.

În Statele Unite, Galaxy S8 a avut un preț de 750 de dolari, așadar, dacă aplicăm aceeași logică, Galaxy S9 ar trebui să coste cu un maxim de 10% mai mult, ceea ce ar duce telefonul în apropierea unui prag destul de periculos de 800 de dolari.

Potrivit unui înalt oficial Samsung:”Seria Galaxy S9 se concentrează mai mult pe confortul utilizatorului decât pe noul design. Programul detaliat al vânzărilor și prețul vor fi anunțate după evenimentul de prezentare de la Barcelona„.

Barcelona. Legenda atribuie cartaginezilor întemeierea localității Barcino, în special lui Hamilcar Barca, tatăl lui Hannibal. Barcelona este primul și singurul oraș din lume care a primit, în 1999, Royal Gold Medal pentru Arhitectură, acordat de Royal Institute of British Architects, în numele monarhiei britanice.

Totuși, sunt surse care susțin că viitoarele telefoane vor avea marginile de sus și de jos mai subțiri, ceea ce nu pare evident la ultimele fotografii scurse cu aceste telefoane. De asemenea se menționează că modelul Galaxy S9 va fi mai mare decât modelul Galaxy S8.

Acum când știm la ce să ne așteptăm de la Galaxy S9 nu este surprinzător să auzim că va costa un pic mai mult decât predecesorul său. Nu am crezut niciodată ca noul smartphone ar putea costa mai puțin ca Galaxy S8.

SURSĂPhoneArena