Galaxy Tab Advanced 2 o nouă tabletă Samsung de 10 inch

1154
Nu a fost prea multă activitate în ultimul timp la Samsung pe frontul tabletelor, dar informații recente au sugerat că firma high-tech ar putea lucra la două noi tablete. Acest lucru înseamnă că viitoarea tabletă Samsung Galaxy Tab S4 ar putea să nu fie singura completare făcută de compania sud-coreeană la gama sa de tablete din acest an. În pagină oficială de asistență a site-ului Samsung din Coreea de Sud apar primele detalii ale unei tablete misterioase cu numărul de model SM-T583, care nu a fost anunțată prin nicio notificare. Același număr de model a apărut recent și într-o listă Bluetooth SIG, organismul care certifică dispozitivele Bluetooth, care sugerează că ar putea fi numită Samsung Galaxy Tab Advanced 2. Nu se știe prea multe despre această tabletă neanunțată în acest moment, dar o comparație rapidă cu numărul de model al unei tablete Samsung existente deja, sugerează că ar putea fi cel puțin o nouă îmbunătățire a tabletei Galaxy Tab A 10.1, probabil la un alt preț. Samsung a lansat Galaxy Tab A 10.1 acum doi ani în 2016 cu numărul de model SM-T580. În afară de sugestia că Samsung testează această tabletă, nu există prea multe informații despre Galaxy Tab Advanced 2 în acest moment. Este relevant să menționăm aici că Samsung nu a lansat o versiune 2017 a lui Galaxy Tab A 10.1 chiar dacă compania a lansat o versiune de 8 inch a acestei tablete. Sosirea unei noi tablete de 10 inch, cel mai probabil cu stylusul S-Pen, ar putea fi destul de tentantă pentru cei care nu își pot permite versiunea premium Samsung Galaxy Tab S4.

Agenția britanică pentru protecția sănătății, Health Protection Agency, a publicat un studiu unde se arată că expunerea la Wi-Fi timp de un an are ca rezultat „o cantitate de radiații echivalentă cu apel telefonic de 20 de minute”. Nu s-a dovedit până acum că expunerea la Wi-Fi ar fi periculoasă.

Nu au fost furnizate detalii nici despre prețuri, dar Galaxy Tab A 10.1 varianta cu Wi-Fi și stocare de 16 GB este disponibilă în Statele Unite pentru 280 de dolari. O versiune îmbunătățită a acesteia cu suport LTE este vândută, tot în SUA, pentru 384 dolari. Pentru moment, nu există alte informații, dar prezența produsului pe site-ul oficial Samsung poate indica faptul că un astfel de dispozitiv este într-adevăr pe drum și data de lansare nu este departe. Dacă informațiile despre cele două tablete se vor dovedi adevărate, în perioada următoare ne putem aștepta să vedem o mulțime de scurgeri și zvonuri legate de aceste două viitoare tablete Samsung.
SURSĂSamMobile