Gear Fit 2 Pro listat cu specificațiile complete

1545

În timp ce vorbim și toată lumea vorbește despre Samsung și despre pregătirile cu prezentarea următorul său phablet, Galaxy Note 8, oarecum în liniște, de parcă nu ar fi nimic oficial, noul dispozitiv mobil Samsung Gear Fit 2 Pro va fi prezentat și el în curând.

Au fost zvonuri despre un succesor pentru Gear Fit 2, al companiei Samsung de ceva timp, au fost chiar și fotografii însoțite de unele scurgeri de specificații ale dispozitivului.

Cu toate acestea, dispozitivul pare să fi fost pur și simplu făcut oficial, întrucât site-urile oficiale din Spania și din Malayezia ale lui Samsung au paginile oficiale de promovare ale dispozitivului Gear Fit 2 Pro, pentru oricine vrea să le citească, ceea ce este puțin ciudat pentru Samsung, având în vedere că nu am văzut încă un anunț public cu lansarea oficială.

După cum se dovedește, Gear Fit 2 Pro este doar o ușoară trecere în revistă a lui Gear Fit 2 – pe lângă noile benzi mult mai frumoase, dispozitivul arată aproape la fel în exterior.

Cu toate acestea, există câteva adăugiri noi sub suprafață, care ar trebui să fie binevenite pentru pasionații de astfel de dispozitive pentru sport.

Mai jos aveți specificațiile complete ale lui Gear Fit 2 Pro.

Gear Fit 2 Pro are o capacitate de mai mare a rezista până la 5 ATM de presiune, ceea ce înseamnă că poate fi scufundat în condiții de siguranță pâna la 50 de metri sub apă. Și pentru a completa noua funcție, o aplicație Speedo de urmărire a înotului poate fi găsită acum pe dispozitiv.

Scurgerile anterioare au sugerat de asemenea că Fit 2 Pro va primi suport pentru redarea offline Spotify, deși nu se găsește nicăieri pe aceste pagini promoționale.

În afară de aceasta, Fit 2 Pro este în mare măsură identic cu Fit 2 – are același afișaj curbat AMOLED, o capacitate de baterie de 200 mAh nemodificată și utilizează încă sistemul de operare Tizen, sistemul de casă a lui Samsung.

Vom reveni în curând cu noi detalii despre prezentarea dispozitivului de fitness.

VIAAndroidu.ro