Samsung Gear S3 Classic poate fi acum achiziționat cu conectivitate LTE

1915

Versiunea clasică a lui Gear S3 poate fi acum achiziționată cu conectivitate LTE.

Cu toate că 2016 a fost un an oarecum liniștit pentru smartwatch-uri, au existat totuși o mulțime de lucruri care au fost lansate pentru a păstra piața interesantă pentru cei care au dat idea de computer pentru inteligența de la încheietura mâinii.

Scopul este evident de a obține notificări și informații convenabile dar și alte funcționalități fără a fi nevoie să scoată telefonul din buzunar.

Samsung Gear S3 vine în două modele distincte, Frontier și Classic, fiecare dintre ele oferind un mod diferit de design.

Frontier este pentru cei care caută un tip robust și durabil de ceas, în timp ce Classic este pentru persoanele care doresc ca Smartwatch-ul lor să poată fi asortat cu un costum.

Având aceste două stiluri diferite de a alege, atât Frontier si Classic sunt cam la fel în orice alt aspect în afara de design, singurul avantaj era că Frontier suporta conectivitate LTE. Lucru care permite să utilizați Gear S3 Frontier ca un dispozitiv complet de sine stătător fără a fi nevoie să îl conectați la un smartphone.

LTE acronimul de la Long Term Evolution – este un standard în telecomunicații pentru comunicații fără fir de mare viteză pentru telefoane mobile și terminale de date, bazate pe GSM / EDGE și tehnologiile UMTS / HSPA. Acesta crește capacitatea și viteza și este considerat de mulți ca fiind evident succesorul generației actuale a tehnologiei UMTS 3G.

Conectivitatea LTE este o caracteristică care dă un alt sens unui Smartwatch. Acesta poate fi folosit ca un terminal perfect autonom fără să fie conectat la un smartphone.

Samsung tocmai a lansat o versiune a lui Gear S3 Classic cu conectivitate LTE pe SK Telecom în Coreea de Sud. Usor de purtat, are un preț de aproximativ 390 $ și este echipat cu trei fețe de ceas exclusive, care au fost construite doar pentru acest nou model.

Samsung nu a anunțat că are planuri de a aduce Gear S3 Classic cu conectivitate LTE în Statele Unite sau oriunde altundeva în lume în afară de Coreea de Sud, dar cu siguranță compania va face acest lucru în perioada imediat următoare.

Acest lucru nu este o realizare deosebită, dar este una care ne-ar plăcea să o vedem pe cât mai multe piețe cât de curând.

VIABusinessKorea.co.kr