Gear S4 poate sosi ca „Galaxy Watch” bazat pe Wear OS

1251

O nouă informație sosită de la @UniverseIce sugerează că viitorul dispozitiv wearable Gear S4 poate sosi ca „Galaxy Watch” bazat pe sistemul de operare Wear. Acest lucru ar putea însemna că este vorba de un nou sistem de operare Samsung sau că acest smartwatch va rula sistemul de operare Google Wear (anterior Android Wear) și nu platforma tipică Samsung Tizen.

Universe Ice menționează, de asemenea, o „nouă interacțiune UX”, lucru care ar putea însemna că inelul rotativ sau eventual unele noi butoane suplimentare, vor oferi funcționalități originale. Smartwatch-ul Samsung Gear S4 a cărui lansare este așteptată în curând ar trebui să aducă noi caracteristici, cum ar fi o baterie mai mare, o îmbunătățire a sistemului de monitorizare a sănătății și multe altele.

Samsung probabil intenționează să vizeze mai multe caracteristici legate de sănătate și fitness cu viitoarele sale dispozitive de la încheietura mâinii. Cele mai populare purtabile de astăzi de la branduri cunoscute de fitness cum ar fi Fitbit și Garmin au multe sisteme pentru monitorizarea sănătății. Apple Watch, pune de asemenea un accent deosebit pe sănătate, dar nu oferă măsurarea tensiunii arteriale despre care se spune că va fi inclusă în viitorul Galaxy Watch de la Samsung.

În timp ce acumulatorul aflat pe Samsung Gear S3 are o baterie de 380mAh, zvonurile sugerează că bateria lui S4 va fi de 470mAh, pentru o durată de viață mai lungă de la o singură încărcare. Acest lucru a fost, de asemenea, reafirmat în această recentă postare de la Ice Universe.

Garmin Ltd. este o companie fondată în 1989 de către Gary Burrell și Min Kao. Garmin are sediu central în Kansas, Statele Unite ale Americii. Garmin operează în mai multe țări printre care Marea Britanie, SUA și Taiwan. Funcționează ca Formar în (Belgia), Garmin AMB (Canada), Belanor (Norvegia), Trepat (Spania) și Garmin-Cluj (România).

Samsung a fost una dintre primele companii care a lansat un smartwatch și de atunci au urmat îmbunătățiri continue. Prin oferirea de funcții de monitorizare a sănătății mai complexe, Samsung ar putea să se desprindă de celelalte smartwatch-uri de pe piață.

Speculațiile sugerează că Samsung se pregătește să lanseze Galaxy Watch în luna august, posibil pe data de 9, unde ar trebui să apară și Samsung Galaxy Note 9.

SURSĂAndroidauthority