HARMAN și Samsung prezintă viitorul conectivității și conducerii autonome

1193

Companiile HARMAN și Samsung integrează tehnologii în software, hardware și cloud pentru a deveni arhitecții noii experiențe privind mobilitatea și conectivitatea în viitor. Harman International a devenit o filială deținută în întregime de Samsung cu mai puțin de un an în urmă. Compania nu deținea doar o varietate de branduri audio premium dar, a făcut progrese tehnologice semnificative în tehnologiile conectate pentru industria automobilelor.

Conform News.samsung, Samsung și Harman au prezentat la CES 2018, o serie de soluții unice conectate la mașină, din care se înțelege scopul comun al celor două firme de a deveni liderul în ceea ce privește conectivitatea și condusul autonom: conectând viețile oamenilor aflați în mișcare cu mașina și casa.

În acest sens, cele două firme au dezvăluit astăzi o platformă digitală de cockpit reinventată pentru toate tipurile de autovehicule care aduce și Bixby în mașină.

HARMAN are patrimoniul și experiența în domeniul automobilelor și, împreună cu Samsung folosim cele mai bune și noi tehnologii la scară globală. Totul pentru a accelera modul în care răspundem mai bine nevoilor producătorilor de automobile, pe această piață cu evoluție rapidă a autovehiculelor„, a declarat Dinesh Paliwal, președinte și CEO HARMAN.

Noua platformă Digital Cockpit a companiei Harman oferă o suită de experiențe premium scalabile și flexibile, care se vor potrivi stilului de viață al utilizatorilor moderni, fără a compromite siguranța. Platforma va fi oferită producătorilor de mașini în configurații de sistem standard și avansat.

Platforma va permite șoferilor să interacționeze în siguranță cu tehnologia lor în mașină, fără a fi distrași de la drum și de la atenția necesară la condus. Acest lucru va fi posibil prin intermediul unui mod de proiecție pentru servicii și aplicații prin telefonul smartphone al unui utilizator.

Platforma Digital Cockpit prezentată la CES 2018, aduce o nouă generație de comunicare și ergonomie în interiorul vehiculelor, permițând șoferilor să se concentreze la drum, în mod interactiv și sigur, în interacțiune cu tehnologia din mașină. Experiența utilizatorilor în mașină va fi personalizată printr-un multi-afișaj care utilizează platforma Ignite Harman. Va aduce servicii precum Bixby, profile portabile, realitate augmentată și multe altele.

HARMAN are o forță de muncă de aproximativ 30.000 de persoane în America, Europa și Asia. Mai mult de 50 de milioane de automobile aflate în circulație sunt echipate cu sisteme audio HARMAN și sisteme de autoturisme conectate. În martie 2017, HARMAN a devenit o filială deținută în totalitate de Samsung Electronics Co.

Bixby în mașină va permite ocupanților să-și îndeplinească sarcinile folosind comenzi vocale, tactile și gesturi în funcție de context.

Rămâne de văzut dacă și când producătorii de mașini vor începe să adopte această nouă platformă. Suna promițător pe hârtie, dar nu va vedea lumina zilei până când un producător de mașini nu este dispus să o pună în interiorul uneia dintre mașinile sale.