18 Cele mai bune huse pentru Galaxy Note 8 (și mai ieftine și mai scumpe)

5375

Samsung Galaxy Note 8 este unul dintre cele mai bune telefoane existente în acest moment pe piață. Este un telefon fenomenal și dispune de caracteristici uluitoare. Tocmai de aceea el trebuie protejat.

Cu un ecran uriaș de 6,3 inch, curbat și din sticlă pe ambele părți, este recomandat să aibă un sistem de protecție. La o astfel de investiție cumpărarea unei huse de protecție pare un lucru nesemnificativ.

Vă prezentăm un top al huselor de protecție, unele mai durabile decât altele, unele mai scumpe decât altele, dar toate ar trebui să păstreze telefonul în siguranță.

Husele provin de la diferite branduri care au mai îmbrăcat și alți exponenți ai firmei Samsung, enumerăm aici Galaxy Note 5, Galaxy S6 și Samsung Galaxy S7 și, nu în ultimul rând, Galaxy S8.

Husele pentru Note 8 vin într-o mulțime de stiluri, cu diferite caracteristici, culori și materiale.Indiferent ce doriți, o husă mai subțire și ieftină sau una cu protecție militară, aici sunt de toate. Lista cuprinde și mai ieftine și mai scumpe, dar nu trebuie să uitați că înlocuirea unui ecran spart poate costa până la 200 de euro!

Mai mult decât atât, sunt în această listă huse pentru a se potrivi oricărei nevoi ale utilizatorilor. Rețineți că Galaxy Note 8 este rezistent la apă și praf cu certificarea IP68, deci nu va trebui să cumpărați o husă impermeabilă.

Sunt și huse care includ un portofel (gol bineînțeles), apoi unele ultra-subțiri sau transparente de înaltă calitate, pentru cei care nu vor să acopere designul premium al pablet-ului Galaxy Note 8.

Găsiți pe această listă nume de branduri mari din domeniu, inclusiv Griffin, Tech21, Spigen, Speck, Incipio, Otterbox dar și altele.

 

  1. Rugged Protective Cover

Este o husă de protecție nouă de la Samsung, și este testată după standarde militare pentru Note 8. Înseamnă că este certificată pentru impacturi puternice, cum ar fi căderi de la trei metri înălțime. Samsung nu explică multe despre materialele de construcție, dar având în vedere ratingul militar, aceasta ar trebui să fie o husă destul de rezistentă.

Apoi, pentru a face lucrurile chiar mai bine, Samsung a adăugat un suport pliabil pentru vizionarea ecranului fără mâini. De asemenea, suportul se va detașa dacă îl presați prea mult pentru a preveni deteriorarea. Pur și simplu îl împingi la loc și gata. Acesta este o husă care o recomandăm, deoarece este extrem de durabilă și are caracteristici suplimentare.

 

2. Griffin Survivor Strong

Griffin, odată producătorul numărul unu de accesorii din lume, are câteva huse excelente și protectori de ecran pentru Galaxy Note 8.

Survivor Core a trecut testele militare și a primit o certificare 810-G. Folosind această husă, Note 8 este protejat de căderi de la o înălțime de 2,2 metri direct pe beton.

Dintre toate husele pe care Griffin le oferă pentru Note 8, Survivor Strong este cea mai bună opțiune. Utilizează o construcție cu două straturi ca multe alte huse, dar o face diferit față de alte firme. Interiorul folosește un schelet de plastic policarbonat puternic și dur pentru a menține telefonul în siguranță la căderi. Apoi, carcasa exterioară este un material TPU moale și texturat pentru a dispersa șocurile atunci când cade.

În același timp face husa mult mai mai ușor de ținut în mână. Husa este foarte subțire și extrem de ușoară, cântărind sub 57 de grame, dar reușește să păstreze telefonul în siguranță chiar și atunci când cade direct pe beton de la peste 7 metri. Este impresionant. În plus, este mai ieftină decât majoritatea brandurilor cu nume mari.

 

3. Olycism Ultra Slim Clear TPU

Așa după cum am spus mai sus, unii vor o husă cât mai subțire posibil, dar care să protejeze telefonul. Dacă da, veți atunci cumpărați o husă din TPU. Ultra Slim Clear este fabricată dintr-un material plastic flexibil și moale, infuzat cu cauciuc, deci este extrem de durabil. În plus, cauciucul absoarbe impactul pentru a vă menține ecranul în siguranță la căzături și contra deteriorărilor.

TPU – Poliuretan termoplastic, aparține unei clase de materiale plastice cu multe proprietăți, incluzând elasticitate, transparență, rezistență la ulei și grăsimi și rezistență la frecare și forfecare. Nu este rezistent la temperaturi ridicate. TPU are aplicații diverse în foarte multe domenii de la automobile și articole sportive până la dispozitive medicale și încălțăminte.

Olycism Ultra Slim Clear TPU ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie. Este absolut transparentă, așa că veți putea admira în continuare design-ul futurist a lui Note 8. Este extrem de subțire și abia dacă veți observa că este pusă pe telefon.

 

4. Speck Presido Grip

Speck este unul dintre cele mai de încredere nume când vine vorba de a cumpăra o husă de smartphone. A fost de ani de zile husa oficială a lui Samsung, fiecare husă Speck este certificată cu standardul de clasă militară. Telefonul dvs. va rămâne în siguranță. În plus, Presido Grip este cea mai bine vândută opțiune a firmei Speck datorită designului.

Folosește o carcasă din plastic policarbonat, dar cu un material din cauciuc moale la interior pentru o protecție suplimentară. Plasticul moale se strânge prin golurile din corpul de plastic dur, ca urmare, telefonul este extrem de ușor de ținut, în loc să fie foarte alunecos.

Husele Speck care sunt în stiluri diferite și în mai multe configurații de culori.

 

5. Spigen Rugged Armor

O altă marcă cunoscută și credibilă este Spigen. Aceasta oferă o mulțime de huse în diferite modele, materiale și culori pentru aproape fiecare telefon lansat.

Modelul pe care toată lumea pare a-l fi cumpărat este Spigen Rugged Armor, cu designul său în două tonuri. Această husă este în întregime din TPU și asta e un lucru bun. Este rezistentă la căzături și foarte durabilă. Adaugă și o textură pentru o mai bună aderență pe acest telefon mare care este Note 8.

De asemenea, veți observa o textură frumoasă din fibră de carbon pe partea superioară și inferioară. Acesta este un material plastic moale, dar îi conferă un aspect elegant și se simte foarte bine, menținând și prețul scăzut.

 

6. Samsung Alcantara Suede

Dacă sunteți în căutarea unei huse mai puțin stiloase trebuie să luați în considerare Samsung Alcantara. Având în vedere că Samsung nu mai oferă o husă din piele, aceasta este un lucru bun. De fapt, ne place această husă pentru Galaxy Note 8.

Husa Alcantara utilizează un material care este rezistent la zgârieturi, stropi și murdărie. Este moale ca o piele de căprioară, se simte minunat în mână și arată și bine. Interiorul folosește un material TPU care este rezistent la cădere și impact. Apoi, Samsung acoperă întreaga husă cu țesătura Alcantara.

Samsung oferă această husă în patru culori unice, negru, gri-orhidee, roz și o variantă de culoare verde.

 

7. Tech21 EVO Check

Tech21 face huse extrem de durabile și rezistente într-un profil relativ subțire. Husa recomandată de la Tech21 este EVO Check, deoarece designul este cu un aspect plăcut, ajută la dispersarea șocurilor provenite din căderi.

Ca urmare, păstrează telefoanele în siguranță și împiedică ecranul să se spargă. Ca să nu mai vorbim, că pe marginea husei spre ecran are protecție suplimentară și folosește un polimer de calitate militară pentru interiorul husei. Acest material din interior dispersează orice șoc produs de căderile accidentale, menținând telefonul mai sigur ca niciodată.

În plus, Tech 21 face parte din programul oficial „Made for Samsung”, în cadrul căruia fiecare produs este testat și certificat de Samsung înainte de a intra în vânzare. E doar puțin cam scumpă.

 

8. Arsue Dual Layer Hybrid

Dacă sunteți în căutarea unei huse ieftine și durabile, luați în considerare această Dual Layer Hybrid. Sunt huse populare, nu sunt prea subțiri, nici prea groase, și de obicei au un preț rezonabil.

Dual Layer Hybrid are dublu strat, este o husă care folosește la interior TPU moale, dar apoi acoperă exteriorul telefonului cu un material plastic din policarbonat, oferindu-vă un design relativ subțire, păstrând în același timp rezistența huselor mai scumpe.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale acestei huse cu două straturi, este că plasticul nu acoperă colțurile telefonului. În schimb, materialul TPU rezistent la impact se întinge și este puțin mai gros pe colțuri. Este, de asemenea, rezistent la zgârieturi și are un spate de cauciuc moale, texturat, pentru o aderență mai bună.

 

9. Incipio Carnaby

Dacă ar trebui să alegem doar 3-4 huse de protecție, una dintre ele ar fi seria Incipio Carnaby. Acesta este un alt brand bine-cunoscut care face huse bune. Dintre toate modelele de la Incipio, Carnaby este unul dintre cele mai bune.

Această husă are un schelet dur din TPU, dar partea exterioară este acoperită cu o țesătură din bumbac unică. Este extrem de moale la atingere, ușor de apucat și arată bine în același timp, arată aproape ca blugii denim.

Vă permite să vă păstrați telefonul în siguranță față de pericolele zilnice și să arătați bine cu această husă. Are trei nuanțe diferite.

 

10. OtterBox Commuter

Acest brand Otterbox este un pionier când vine vorba de gadget-uri și huse de smartphone-uri. Sunt mai multe opțiuni dar cele mai multe dintre ele sunt un pic prea groase. Dacă aveți nevoie de ceva foarte robust, acestea sunt o alegere excelentă.

Cu toate acestea, o husă bună este Otterbox Commuter. Această husă nu este prea groasă dar nici subțire, are suficientă protecție și laturile se curbează și se extind dincolo de ecran. În acest fel, puteți să puneți telefonul Galaxy Note 8 cu fața în jos fără a vă îngrijora de zgârierea ecranului.

Acesta este o husă durabilă care vă va proteja telefonul indiferent de situația în care vă aflați.

 

11. Ringke Slim Wallet

Am spus la început că această listă are toate tipurile de huse, și asta include și huse tip portofel. Unii iubesc posibilitatea de a avea astfel de lucruri care includ tot ce este important. Lăsați portofelul acasă și cumpărați husa Ringke Slim Wallet. Este o husă subțire de înaltă calitate, realizată din plastic policarbonat rezistent. Deci este puțin mai grea, dar solidă și vă va ține telefonul în siguranță.

Un lucru bun în acest caz este că nu trebuie să utilizați portofelul dacă nu doriți. Nu este instalat, dar puteți adăuga cu ușurință accesoriul portofel, la spate. În principiu primiți două huse într-una.

Ca aproape fiecare husă de pe lista noastră și Ringke Slim Wallet are margini ridicate pentru a menține ecranul în siguranță și decupaje pentru fiecare port sau buton.

 

12. Caseology Parallax Series

Caseologiy este un brand care devine din ce în ce mai popular, deoarece face huse excelente cu un stil unic. Caseologiy adaugă desene și modele suplimentare. Seria Parallax are un design cu două straturi care utilizează atât TPU pe interior, cât și un plastic din policarbonat dur pe marginile exterioare.

Cea mai mare parte a husei este din TPU, se mai adaugă doar puțin material plastic pentru o durabilitate sporită. Vă veți bucura de culoarea roșu închis „burgund” și de accentele de auriu și putem să ne mai așteptam și la alte culori.

 

13. Famavala Clear Bumper

O problemă cu o mulțime de huse din TPU este că ele se zgârie ușor, deoarece este un material plastic mai moale. El păstrează totuși telefoanele în siguranță. Această husă de la Famavala, este complet transparentă și din plastic policarbonat scoțând în evidență design-ul lui Galaxy Note 8.

Apoi, colțurile și părțile laterale au o bară de protecție moale cu colțuri întărite pentru protecție suplimentară împotriva căderilor. Această husă păstrează telefonul în siguranță și fără zgârieturi. O husă bună.

 

14. Poetic Revolution 360-Degree Protective

Firma Poetic este cunoscută pentru husele robuste și durabile, și asta obțineți cu noua serie Revolution. Poetic Revolution oferă o protecție de 360° pentru Note 8. Această husă rezistentă acoperă întregul telefon și păstrează ecranul în siguranță.

Există un protector de ecran încorporat, o carcasă din plastic policarbonat durabil și un material TPU moale, texturat, pentru protecție suplimentară împotriva căderilor.

Unul dintre aspectele inedite ale acestei huse este noul material TPU texturat în jurul întregii margini exterioare a carcasei. Arată și se simte ca acel plastic texturat pe care îl vedeți pe mânere la pistoale sau puști, pentru a vă ajuta să vă mențineți telefonul în siguranță în mână.

Nu alunecă, nu se deteriorează ușor și este foarte rezistent. Protectorul de sticlă încorporat este un bonus. Vine în trei culori diferite.

 

15. Encased Kickstand Holster Thin

Dacă sunteți mereu în mișcare aveți nevoie de o protecție robustă atașabilă la centură, Encased este marca pentru care trebuie să optați. Modul în care vă acoperă telefonul este într-adevăr unic, motiv pentru care recomandăm acest sistem de protecție. Are trei straturi diferite pentru a adăuga o protecție suplimentară, în timp ce este ușor de utilizat. Întregul cadru, carcasă și toc sunt din plastic policarbonat. Apoi, interiorul tocului este căptușit cu o textura moale din microfibre.

Acest lucru se datorează faptului că ecranul lui Note 8 se poziționează spre interior atunci când îl puneți în toc. Majoritatea acestor tipuri de huse de la alte firme au telefonul poziționat cu ecranul în exterior și poate fi ușor deteriorat.

Puneți husa la curea și glisați cu ușurință telefonul în sau din husă, carcasa este destul de solidă. Este un policarbonat dur, cu o căptușeală moale, împreună cu o carcasă din cauciuc texturat pentru o protecție suplimentară. Un lucru ce la majoritatea oamenilor place la aceste tipuri de huse este faptul că există două accesorii diferite. Unul este un stand pentru filme hands-free, iar al doilea este un clip și un toc de curea.

 

16. Spevert Dual Layer Hybrid

Husele cu strat dublu oferă cea mai bună protecție, fără a adăuga prea multe costuri. Spevert are o husă frumoasă pentru Note 8, inspirată din Spigen Rugged Armor. Folosind un TPU moale în interior, o carcasă din policarbonat tare pe exterior și accente de fibre de carbon faux pentru un aspect frumos.

Cu toate acestea, există un al treilea strat de protecție pentru husa Spevert Dual Layer. Compania adaugă mai mult material moale TPU pe carcasa exterioară din policarbonat pentru o mai mare rezistență la căderi și pentru a spori aderența. Aceasta este o husă excelentă, deoarece este ideală pentru un telefon din sticlă, cum este Note 8. Are marginile puțin ridicate pentru a păstra ecranul în condiții de siguranță. Vine în cinci culori diferite.

 

17. Ringke Textured TPU

Ringke oferă mai multe huse diferite, iar aceasta este una pe care o recomandăm. Husa din TPU cu textură Ringke este exact ceea ce arată numele. Este fabricată dintr-un material TPU rezistent la șoc și care acoperă întregul telefon. Are marginile ridicate pentru a menține ecranul în siguranță, iar toate butoanele și porturile sunt ușor accesibile. Apoi, Ringke a adăugat o grămadă de linii diagonale în spate pentru aderență.

Acest lucru vă ajută să vă țineți ferm telefonul, dispersând impactul de la căzături și șocuri. Este transparentă sau în roșu auriu strălucitor și negru-fumuriu/gri.

 

18. Spigen Tough Armor

O altă husă favorită este Spong Tough Armor. Aceasta este un pic mai groasă decât cele mai multe huse de la Spigen, dar este și mai durabilă și are un stand din construcție pentru a privi la ecran fără să țineți telefonul în mână. Această husă are o carcasă policarbonată armată cu protecție suplimentară și material TPU pe exterior pentru o aderență moale confortabilă.

Vă veți bucura de decupaje precise pentru toate porturile și pentru butoane pentru ușurința utilizării. Are margini ridicate pentru a menține ecranul și camerele în siguranță. Există nuanțe diferite, pentru toate cele patru culori în care vine Samsung Galaxy Note 8.