Monitorul Samsung CHG90 QLED Ultra-wide pentru a înlocui monitoarele duale

1678

Măsoară 49 de centimetri de la colț la colț sau dimensiunea combinată a două monitoare de 27 inch, monitorul Samsung QLED CHG90 este cel mai mare monitor de jocuri din lume.

Cu un raport de aspect ultra-lat de 32: 9, o rezoluție de 3840 x 1080, curbura 1800R și rata de reîmprospătare de 144 Hz, favorizează o vizualizare captivantă dar liniștită, care nu numai că nu deranjează, ba chiar amplifică implicarea jucătorilor și face ca multitasking-ul să fie foarte ușor.

Designul atractiv al lui Samsung CHG90 QLED reflectă o analiză atentă a modului în care funcționează ochiul uman. Când se privește de la o distanță optimă (aproximativ 40-50cm), curbura monitorului, care are o rază de 1800R și unghiul larg de vizionare, se aliniază perfect cu câmpul vizual natural al utilizatorilor – privirea cuprinde totul până la margine și intensifică imersia utilizatorilor.

Această perspectivă panoramică face ca filmele și videoclipurile să fie vizibile mult mai bine din perspectivă cinematografică și permite jucătorilor să observe în totalitate personajele și împrejurimile locului unde se desfășoară jocul respectiv în comparație cu o configurație cu două monitoare pentru joc.

Ultra-wide, principala diferență dintre un monitor ultra-wide și unul standard este dimensiunea și forma monitorului. Un monitor tradițional are un raport de aspect de 16: 9, monitoarele ultra-wide au un raport de aspect de 21: 9 sau mai mare. Utilizatorii au un spatiu sporit pentru multitasking, o imersiune simplă și o experiență mai „cinematografică”.

 În interiorul cadrului acestui monitor Ultra-wide de la Samsung sunt cele mai recente progrese în tehnologiile imagistice, inclusiv culoarea punctului Quantum și suportul HDR.

Primul permite monitorului CHG90 să exprime aproximativ un miliard de nuanțe unice de culoare exactă (aproximativ 125% din standardul sRGB), în timp ce suportul HDR permite o luminozitate mult mai strălucitoare și un negru profund și întunecat. Panoul VA (Vertical Alignment) al lui CHG90 adaugă adâncime suplimentară la negru și culorile sunt reprezentate cu exactitate, indiferent de unghiul de vizualizare al utilizatorului.

Detaliile impecabile și reproducerea extraordinară a culorilor nu numai că duce la o implicare totală în jocuri, ci oferă și o platformă ideală pentru realizarea altor sarcini, cum ar fi editare foto și video.

Designul monitorului Samsung CHG90 și performanța puternică îl fac la fel de convenabil pentru muncă și joc. Software-ul intuitiv Easy Setting Box este deosebit de util pentru multitasking, permițând utilizatorilor, cu un simplu clic, să-și împartă ecranul în mai multe ferestre cu dimensiuni diferite, utilizând configurații personalizabile ale ferestrelor.

Funcția Picture-by-Picture (PBP) a lui CHG90 acceptă conectarea simultană a două intrări externe, permițând în principal monitorului să funcționeze ca două ecrane separate pentru diferite dispozitive.

Această funcționalitate permite utilizatorilor să configureze, de exemplu, două spații de lucru separate, conectându-și monitorul atât la stația DeX, cât și la computerul personal.

Designul impecabil al lui CHG90 trece cu mult peste ecranul său impresionant. Monitorul se conectează cu un singur cablu de afișare și un cablu de alimentare, configurația este simplă și facilitează menținerea unui birou sau spațiu de lucru curat și liber.

De asemenea, Samsung CHG90 oferă o varietate de porturi, inclusiv două intrări HDMI, un port de afișare și un Mini DisplayPort, care permit utilizatorilor să conecteze în mod convenabil o serie de dispozitive periferice la monitor, în loc să le conecteze la computer. Suportul cu înălțime reglabilă este o altă caracteristică convenabilă care se înclină și se rotește pentru a oferi utilizatorilor un control precis asupra orientării afișajului, sporind confortul în timpul utilizării.

Vorbind de confort, deoarece privirea la un ecran pentru perioade lungi de timp poate provoca oboseala ochilor, Samsung CHG90 are un strat de reflexie scăzută care reduce o astfel de solicitare. Alte caracteristici concepute pentru a spori confortul vizionării includ modul Eye Saver al monitorului, care reduce emisia de lumină albastră, precum și setarea Flicker Free, care minimizează iluminarea fundalului.

Suprafața de reflecție redusă a monitorului adaugă confort pentru sesiunile extinse de joc și de navigare, reducând la minimum efortul utilizatorilor.

Monitorul Samsung CHG90 ne transpune în viitor în privința jocurilor pe calculator, elimină necesitatea a două monitoare, promovează experiențe noi de joc și vizionare, care ajută utilizatorii să fie mai aprofundați în acțiunea care se desfășoară pe ecran.

SURSĂSamsung News