Samsung Galaxy Note 8, începutul unei relații: „Cred că te iubesc”

1172

Vineri, Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat oficial în mai multe țări de pe mapamond, inclusiv în S.U.A. și Canada. În același timp, Samsung a lansat un videoclip, o reclamă de televiziune pentru cea mai recentă versiune a phablet-ului său high-end.

Această reclamă vizează modul cum phabletul Samsung Galaxy Note 8 prin funcția Live Message și instrumentul său de scriere digitală S-Pen, ajută la pornirea unei relații între două persoane și aprofundarea în continuare a acestei relații.

De la primul mesaj live, trimis de o fată unui băiat care stă chiar aproape de ea la o petrecere, îi vedem pe cei doi comunicând în continuare cu ajutorul smartphone-lor Samsung Galaxy Note 8 prin intermediul funcției Live Message.

Cu ajutorul tehnologiei digitale legătura inițială dintre cei doi crește, ajungând să se apropie unul de altul.

În cele din urmă, după ce trece o perioadă de timp, ea puțin mai îndrăzneață, îi scrie băiatului un mesaj live în care spune „Cred că te iubesc„. Ea stă în continuare ca pe spini și ace, plină de emoție și nedumerire, în timp ce așteaptă răspunsul. Știm că și tu ai investit emoțional în aceste două personaje, care par să prefere să comunice cu funcția Live Message a telefonului Samsung Galaxy Note 8, decât să se vorbească unul cu celălalt.

Nu vrem să vă dezvăluim ce se întâmplă în continuare cu acest început de poveste de dragoste, dar să spunem că această poveste este un lucru bun și pentru alte cupluri care au doar un singur lucru în comun, lucru care este telefonul Note 8 pe care îl folosesc ambii. Cine ar fi crezut că o întreagă relație ar putea înflori atât de repede când doi oameni împărtășesc dragostea pentru același smartphone. Poate că vi se întâmplă și vouă același lucru!

Funcția Live Message permite unui utilizator al telefonului Galaxy Note 8 să creeze un mesaj sau un desen, să îl convertească într-un gif animat și să îl trimită altor persoane prin e-mail, social media sau ca mesaj text.

GIF este un acronim englez de la Graphics Interchange Format, acesta fiind un format introdus în 1987 de către compania CompuServe. De atunci a devenit foarte popular în rândul utilizatorilor web-ului, datorită suportului și portabilității sale.

Trimiteți mesajul live potrivit, persoanei potrivite și vă puteți găsi sufletul pereche!

Vedeți cum se termină povestea dacă urmăriți videoclipul din această pagină.

SURSĂPhoneArena