Samsung Electronics Co. a declarat că precomenzile pentru Galaxy Note 8 în Statele Unite au depășit precomenzile pentru precedentele telefoane din această gamă. Conform ziarului The Korea Herald, cel mai mare producător de smartphone-uri din lume a declarat că precomenzile primite începând cu data de 24 august sunt mult mai ridicate față de cele din prima serie de phablet-uri Galaxy Note.

Compania Samsung nu a dezvăluit cifre exacte, dar s-a arătat mulțumită de răspunsul consumatorilor după problemele cauzate de Samsung Galaxy Note 7 de anul trecut, care finalmente a fost scos complet de pe rafturi după ce unele telefoane au luat foc în timp ce erau reîncărcate.

Suntem încântați să vedem răspunsul puternic al consumatorilor care doresc să facă lucruri mai mari în muncă și în viață, iar Note 8 îi ajută să facă acest lucru posibil„, a declarat Tim Baxter, președinte și CEO al Samsung Electronics North America.

O parte din precomenzile inițiale puternice ar putea fi atribuite ofertelor care vin cu diferite cadouri gratuite cum ar fi un Gear 360, stație de andocare DeX, card SD și încărcător fără fir.

Există proprietari de Samsung Galaxy Note 4 și Galaxy Note 5 care au reușit să-și păstreze telefonul, care în mod normal ar fi trebuit să-l schimbe în fiecare an, dar care după dispariția lui Note 7 au așteptat noul telefon Note de la Samsung. Chiar cu asemănările dintre Galaxy S8 și Galaxy S8+, acești fani nu au renunțat la telefonul Note și au așteptat pe Galaxy Note 8, acest lucru arată cât de puternic este acest brand Note.

Oamenii sunt în mod clar legați de marca Note mai presus de toate.

Noul telefon vine cu primul aparat de fotografiat Samsung cu două obiective și cu stiloul S Pen. Dispune de un ecran OLED de 6,3 inch cu marginile curbate. Telefonul este certificat cu rezistență la apă și praf și utilizatorii au posibilitatea de a extinde stocarea prin intermediul cardurilor SD în plus față de memoria internă. În SUA, modelul bazat pe 64GB vine cu un preț de aproximativ 930 USD.

Samsung a spus că cei care au precomandat dispozitivul vor putea să-l primească începând cu 15 septembrie.

Această informație vine după ce gigantul tehnic sud-coreean a declarat că a primit aproximativ 400.000 de precomenzi numai în Corea de Sud, în prima zi în care perioada de precomenzi a început.

În afară de piața americană Samsung a deschis un studio pentru o experiență Galaxy în Singapore, astfel încât oamenii să poată testa Galaxy Note 8, precum și alte cele mai recente gadget-uri. Acestea includ smartwatch-ul Samsung Gear Sports, cea mai recentă brățară de fitness Gear Fit 2 Pro, și căștile fără fir Gear IconX.