Notebook 7 Spin (2018), un calculator pentru uz zilnic de la Samsung

2048

Samsung Electronics a anunțat notebook-ul Samsung Notebook 7 Spin (2018), un laptop versatil care oferă utilizatorilor posibilitatea de a rămâne productivi în lumea digitală de astăzi. Un notebook inovator și ușor de utilizat, care are caracteristici de productivitate și aplicații care pot fi utilizate la locul de muncă, în sala de clasă sau acasă.

Samsung Notebook 7 Spin (2018) oferă o gamă largă de caracteristici, inclusiv un touchscreen de 360° pentru comoditate și un pix activ – Active Pen (care este vândut separat), ce le permite utilizatorilor să creeze o schiță sau să noteze repede diferite idei la întâlniri, conferințe sau alt tip de întruniri.

Acest dispozitiv răspunde nevoilor stilului de viață digital de astăzi, combinând munca și jocul cu o experiență inteligentă, transparentă și personalizată care leagă utilizatorii de celelalte dispozitive„. A spus YoungGyoo Choi, Senior Vice President la PC Business Team, Mobile Communications Business la Samsung.

Puternic și performant laptopul Samsung rulează sistemul de operare Windows 10, Notebook-ul 7 Spin (2018) este alimentat de un procesor Intel Core i5 a 8-a generație, cu 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare SSD și capabilități de multi-tasking avansate. Dispune de un afișaj touchscreen rotativ FHD de 13,3 inch, care poate fi utilizat în mod tradițional ca un PC sau în mod comprimat.

Are un mod de înregistrare vocală inteligentă avansată, cu un microfon încorporat pentru a capta fiecare detaliu al întâlnirilor sau dacă citim ceva important. Înregistrările pot fi stocate cu ușurință prin Samsung Cloud.

Samsung Notebook 7 Spin are o baterie de 43Wh pentru a menține utilizatorii conectați pe parcursul zilei și o tastatură cu iluminare din spate, foarte bună când se lucrează în condiții de lumină slabă.

Există, de asemenea, o cameră VGA și un senzor de amprentă digitală. Dispune de un port USB de tip C, 1 port USB 3.0, un port USB 2.0 și un port HDMI.

HDMI (High-Definition Multimedia Interface). Este o interfață prin care se transferă audio (sunet) și video (imagine) de înaltă definiție (HD), în format digital între două dispozitive compatibile. Fondatorii HDMI au fost Hitachi, Panasonic, Philips, Silicon Image, Sony, Thomson, RCA și Toshiba.

Samsung va prezenta laptopul Notebook 7 Spin (2018) la Consumer Electronics Show 2018 care are loc în Las Vegas în perioada 9 – 12 ianuarie.

Notebook 7 Spin (2018) va fi disponibil din 2018 în anumite țări începând cu S.U.A..

Samsung Notebook 7 Spin (2018) specificații:

Procesor A 8-a generație i5 Quad Core
Memorie 8GB, 256GB
Carcasa A/C Metal
Ecran LCD 13,3 inch FHD PLS
Dimensiuni 315,8 x 215,4 x 18,5mm
Putere 43Wh
Greutate 1,53kg
Conectivitate USB-C, USB 3.0 x1, USB 2.0x 1, HDMI, HP/Mic
Camera VGA
Stylus Active Pen
Securitate Cititor de amprentă, Windows Hello, Dosar de confidențialitate
Tastatură Backlit KBD, Keystroke 1,5mm, Clickpad (touchpad de precizie)