Samsung Electronics a anunțat noua tabletă Galaxy Tab S4

1378

Samsung Electronics a anunțat pe Galaxy Tab S4, o nouă tabletă Android 2 în 1, concepută pentru persoanele care doresc să facă mai mult pe drumul de acasă la birou și peste tot. Cu Samsung DeX, cu o baterie cu durată lungă de funcționare și un S Pen rafinat, Samsung Galaxy Tab S4 asigură o productivitate mai ușoară și o divertisment mai plăcut – oricând și oriunde.

Samsung Galaxy Tab S4 oferă o experiență care vă ajută să lucrați mai inteligent și eficient, menținându-vă activitatea la cele mai înalte nivele. Împreună cu un design modern, un ecran imersiv, patru difuzoare și caracteristici de divertisment îmbunătățite, Tab S4 este dispozitivul perfect pentru cei care au nevoie de ceva portabil ca tabletă și capabil ca un PC.

La Samsung, considerăm că tabletele joacă un rol din ce în ce mai important în ceea ce privește îmbunătățirea experienței mobile pentru toată lumea„, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al Samsung Electronics. „Cu Galaxy Tab S4, introducem o tabletă premium, echipată cu Samsung DeX, care îi ajută pe consumatori să obțină cele mai bune rezultate oriunde ar merge„.

Pentru prima dată Samsung DeX pe o tabletă

Cu Samsung Galaxy Tab S4, Samsung a adus Samsung DeX la o tabletă pentru prima dată. Atunci când este conectat la tastatura opțională a cartelei (vândută separat) sau lansată din panoul rapid, Tab S4 funcționează pe Samsung DeX, oferind utilizatorilor opțiunea de a trece de la interfața Android la o experiență desktop.

Dacă este necesar un ecran mai mare, există și o opțiune pentru a extinde Samsung DeX la un monitor extern cu un adaptor multi-port compatibil HDMI-USB-C (nu este inclus). Atunci când este conectat, Galaxy Tab S4 poate funcționa ca un track pad, iar Tab S4 poate continua să funcționeze ca o tabletă Android pe deplin funcțională, oferind utilizatorilor două ecrane pentru a îndeplini diferite sarcini.

Baterie de 7.300mAh pe Tab S4

Galaxy Tab S4 are o baterie de 7.300 mAh care oferă până la 16 ore de redare video. În plus, cu Samsung Knox, clienții și companiile sunt în siguranță, informațiile critice sunt protejate la niveluri multiple.

Stiloul S Pen vine în cutia cu Galaxy Tab S4 pentru a satisface nevoile și pentru mai multă productivitate. Oferă utilizatorilor o modalitate excelentă de a-și exprima creativitatea și de a comunica. Aceștia pot să noteze cu ușurință prin funcția Screen-Off Memo, precum și să navigheze, să traducă și să se organizeze prin Samsung Notes și chiar să trimită texte personalizate prin Samsung Live Message – toate cu S Pen.

Marginile la Galaxy Tab S4 sunt mai înguste, față de Galaxy Tab S3, chiar dacă au dimensiuni asemănătoare. Tab S4 are un ecran de 10,5 inch Super AMOLED, un raport de aspect de 16:10 și o rezoluție de 2560 × 1600 pixeli (287 pixeli pe inch) pentru mai multe detalii de imagine. Când vine vorba de sunet, Tab S4 vine de asemenea cu patru difuzoare reglate de AKG și Dolby Atmos, tehnologia de sunet imersivă, care aduce mai multă viață divertismentului prin sunetul care parcă este peste tot în jurul tău.

Galaxy Tab S4 oferă, de asemenea, capabilități noi și îmbunătățite menite să gestioneze dispozitivele conectate și stilul de viață. Samsung Flow permite utilizatorilor să gestioneze cu ușurință toate dispozitivele prin conectarea și transferarea fără probleme a fișierelor, sarcinilor și notificărilor. Aplicația SmartThings de pe Tab S4 facilitează monitorizarea și controlul dispozitivelor inteligente de acasă direct de pe tabletă. În plus, Tab S4 vă permite să vizualizați fotografiile preferate și informațiile de zi cu zi, cum ar fi vremea, calendarul și ora, foarte ușor.

Samsung Galaxy Tab S4 specificații:

Afișaj 10,5 inch Super AMOLED
Procesor Qualcomm Snapdragon 835 Octa Core (2,35GHz + 1,9GHz)
Suport LTE LTE Cat.16 DLCA │ 4X4 MIMO
Memorie / Stocare 4 GB + 64 GB │ 256 GB extensibilă cu microSD până la 400 GB
Camere Spate: 13 MP AF │Față: 8 MP │ Flash
Porturi USB3.1 (Tip C) │ POGO
Senzori Accelerometru │ Busolă │ Giroscop │ RGB │ Proximitate │ Scaner Iris │ Senzor Hall
Conectivitate Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac │ MIMO │ Wi-Fi Direct │ Bluetooth 5.0
Dimensiuni și greutate 249,3 x 164,3 x 7,1 mm │ 482 g (Wi-Fi) │ 483 g (LTE)
Baterie 7.300mAh │ Încărcare rapidă
Sistem de operare Android 8.1 Oreo
Accesorii S Pen inclus
Înregistrare video UHD 4K (3840 × 2160) @ 30fps
Redare video UHD 4K (3840 × 2160) @ 60fps
Audio 4 difuzoare reglate de AKG │ Dolby Atmos
GPS GPS + GLONASS │ BEIDOU │ GALILEO

SURSĂSamsung News