Samsung va prezenta noul smartwatch Galaxy Gear S4 la IFA Berlin  

4546

Între 1-6 septembrie se va desfășura IFA 2017 Berlin, unde printre alte produse, Samsung va prezenta și noul ceas inteligent Samsung Galaxy Gear S4.

Informația vine în premieră prin intermediul ziarului sud-coreean The Korea Herald, știre publicată în ediția de astăzi.

La IFA Berlin (Internationale Funkausstellung Berlin) titanul tehnologic din Corea de Sud intenționează să-și dezvăluie strategiile exclusive pentru piața europeană.

Potrivit aceleiași publicații, Samsung Electronics pregătește linii de produse premium, care vor fi echipate cu ultimele tehnologii de domeniul viitorului, incluzând internetul obiectelor și inteligența artificială, pentru a atrage cumpărătorii europeni.

Una dintre cele mai vechi expoziții industriale din lume, IFA Berlin se desfășoară anual în capitala Germaniei, atrăgând peste 1.800 de expozanți din întreaga lume.

La 30 august, cu două zile înainte de deschiderea IFA 2017 Berlin, cel mai important furnizor mondial de smartphone-uri va dezvălui și cel mai nou ceas inteligent, Samsung Galaxy Gear S4, captivând atenția globală.

Fanii aparatelor portabile au așteptări mari de la noul ceas inteligent Galaxy Gear S4, care se zvonește că are o funcție de încărcare fără fir și unele servicii Bixby bazate pe AI.

Recent, un reprezentant Samsung a fost întrebat dacă Bixby vine pe smartwatch-urile Gear în viitor, el a spus: „Cu siguranță, Bixby este asistentul care îl vom regăsi în viitor pe multe alte dispozitive Samsung, pe ceasuri, televizoare sau frigidere.“

Alte amănunte despre acest nou smartwatch Samsung nu știm în momentul de față.

Potrivit lui Jens Heithecker, directorul executiv al IFA 2017 Berlin, Samsung va avea cel mai mare spațiu expozițional la acest eveniment dintre toți participanții, așa cum a avut în ultimii ani.

Samsung este de așteptat să prezinte și noul QLED TV Q9 de 88 de inch, pentru prima dată de când a anunțat lansarea acestei dimensiuni de ecran, zilele trecute.

Samsung este așteptat să prezinte pentru prima dată o gamă de produse audio de consum produse de US Harman International, la expoziția europeană, deoarece a finalizat achiziția producătorului american în martie.

Vom reveni cu amănunte despre viitorul smartwatch Samsung Gear S4. Urmăriți iLove Samsung!

SURSĂKoreaHerald