Samsung pregătește patru smartphone-uri cu dual-camera

1522

Potrivit unor surse din China, Samsung pregătește patru smartphone-uri cu dual-camera, trei din gama mid-range și unul din gama high-end.

Cel mai important va fi Galaxy Note 8 iar celelalte trei sunt Samsung Galaxy C10, Galaxy C7 și Samsung Galaxy J7, o strategie ingenioasă pentru a viza toate categoriile de consumatori interesați de camera foto dublă.

Camerele foto duble sunt la modă în 2017, pe piața smartphone. Deoarece Apple iPhone 7 Plus, Honor 8, Huawei Mate 9, Xiaomi Mi 6, LG G6 sau OnePlus 5 au venit cu aceste noutăți în sectorul fotografic.

Cu toate acestea, cu Galaxy S8, gigantul coreean Samsung a ratat această ocazie.

Oricum, în conformitate cu cele mai recente informații, compania ar trebui să lanseze Galaxy Note 8 care este așteptat să fie primul high-end Samsung ce dispune de o camera dublă.

De fapt Samsung pregătește acum un total de patru smartphone-uri camera dubla. În plus față de Galaxy Note 8, conglomeratul sud-coreean ar mai avea în lucru trei dispozitive Galaxy. Galaxy C10 și C7 plus Galaxy J7 ar fi dotate fiecare cu un aparat de fotografiat cu dublu senzor.

Potrivit informațiile provenite dintr-o sursă chinezească (în China se fabrică telefoanele din seria C) de specialitate și în același timp de încredere, Samsung va lansa noul Galaxy C7 îndată ce testele efectuate pe plan intern se vor fi dovedit concludente. Aproape sigur acesta va fi primul smartphone de la Samsung care va dispune de cameră dublă.

 Samsung Engineering & Construction divizie a lui Samsung Electronics a construit cea mai înaltă clădire din lume: Burj Khalifa din Dubai, care măsoară 828 m. Costurile totale ale proiectului au fost de 1,4 miliarde de dolari. Lifturile care deservesc etajele superioare au cea mai mare viteză din lume 64 km/h sau 18 m/secundă. 

Nu există informații cu privire la caracteristicile tehnice ale acestuia, nu știm nimic, dar telefonul ar trebui să se bazeze pe modelul Samsung Galaxy C7 din 2016.

Aceste smartphone-uri se vor comercializate cu siguranță, în primul rând în Corea de Sud și China, dar ar putea fi, de asemenea, vândute și în unele piețe occidentale, inclusiv în Europa.

În mod sigur devoratorii de telefoane vor fi atrași de aceste aparate, accesibile ca preț, cu dual-camera, fără a fi nevoiți să investească într-un telefon mult mai scump din gama high-end.

SURSĂPhonAndroid