Prețul lui Galaxy Note 9 poate fi același cu a lui Galaxy Note 8

1221

Samsung este foarte aproape de data prezentării lui Galaxy Note 9 – la New York pe data de 9 august. Știm destul de multe lucruri despre viitorul phablet de la compania high-tech sud-coreeană dar sunt două lucruri despre care nu știm aproape nimic: prețul oficial și data de lansare pentru diferite piețe.

Detalii despre cele două informații care interesează multă lume, mai ales prețul, eram convinși că nu le vom obține până la evenimentul lansării lui Note 9. Un recent zvon care circulă, despre punerea pe piață, înaintează ca dată de comercializare 24 august. Galaxy Note 9 va fi comercializată începând cu 24 august 2018, la două săptămâni după prezentarea oficială din 9 august. Această informație care am publicat-o și noi a parvenit din mass-media coreeană de la ETNews. Acum am auzit despre ceea ce ar putea fi posibilul preț al phabletului Galaxy Note 9 în Europa. Mai concret în Polonia, dar și o reconfirmare a punerii acestuia pe piață, tot din aceeași sursă.

Site-ul polonez Spider’s Web pretinde că a primit informații de la unul dintre angajații companiei Samsung care a fost prezent la o întâlnire la sediul companiei, unde oamenii sunt deja instruiți pentru comercializarea lui Note 9. Samsung Galaxy Note 9 va avea un preț de 4.299 zloți, ceea ce echivalează cu aproximativ 995 de euro. Este vorba de prețul din Polonia. Acest preț este pentru varianta de bază cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de spațiu de stocare. Site-ul spune că a fost în măsură să confirme prețul din discuțiile avute cu un comerciant cu amănuntul. Opțiunile de culoare pentru Galaxy Note 9 din Polonia vor fi negru, albastru și purpuriu.

Galaxy Note 8 a fost lansat la același preț în Europa anul trecut, ceea ce face acestă informație destul de interesantă. Ceea ce ar fi cu adevărat impresionant este dacă Samsung ne va oferi, conform zvonurilor, proprietăți cum ar fi un S Pen activat cu Bluetooth și o baterie de 4.000 mAh, la același preț cu Galaxy Note 8 de anul trecut.

Zlotul este o unitate valutară tradițională poloneză datând din Evul Mediu. Inițial, în de-a lungul secolelor al XIV-lea și al XV-lea, numele era folosit pentru tot felul de monede străine de aur, folosite în Polonia. În 1496 Dieta a aprobat crearea unei monede naționale, „zlotul”.

Este posibil ca Samsung să ia în considerare nedepășirea baremului de 1.000 de euro, nivel care sigur va fi depășit anul viitor. Atunci așteptăm două super smartphone-uri, Samsung Galaxy S10 și Galaxy X unde acest barem de 1.000 € va fi depășit cu siguranță.

Galaxy Note 9 este posibil să nu mai vină cu o creștere de preț în acest an. Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ au fost lansate anul acesta cu mai mult de 50 de euro în plus decât Galaxy S8 și S8+.

Desigur, nimic nu este oficial până când Samsung nu confirmă.

SURSĂSamMobile