O prezentare cu noile modele Galaxy S9 și S9+ unul lângă altul

1799
Samsung Electronics Co. a confirmat că va prezenta oficial familia de smartphone-uri Galaxy S9 în data de 25 februarie la MWC 2018. Deocamdată, compania nu vrea să spună prea multe despre seria S9 decât faptul că va veni cu o cameră „reimaginată„. Cu toate acestea, prezentările fotografice scurse și unele concepte video sugerează că Samsung Galaxy S9 și S9+ nu vor fi prea diferite de Galaxy S8 și S8+, atunci când vine vorba de design. Cum vor arăta Galaxy S9 și Galaxy S9+? Pentru a răspunde la această întrebare, faimosul Evan Blass – aka @Evleaks – tocmai a postat online o imagine de bună calitate, care ilustrează diferențele dintre cele două telefoane, cele două fiind plasate unul lângă celălalt și date din fișa tehnică. După cum puteți vedea, deja cunoaștem aproape totul despre noile smartphone-uri Samsung, sau cel puțin așa avem impresia, cu aproape o lună înainte de lansarea lor! Din moment ce imaginile provin de la Venture Beat și Evan Blass – cu postări faimoase care au prezentat numeroase telefoane înainte de anunțurile oficiale, sunt șanse mari ca Galaxy S9 și S9+ să arate exact cum vedem în fotografia prezentată. Dar un zvon este totuși un zvon, indiferent ce reputație are sursa, nu este același lucru cu o confirmare oficială. Este pur speculativ în acest moment. Din nefericire, aceste noi imagini arată cele două smartphone-uri Galaxy S9 și S9+ doar din față. Despre partea posterioară trebuie luat în considerare că Samsung Galaxy S9 ar trebui să aibă o singură cameră în spate, de 12 MP cu o diafragmă variabilă între f / 2,4 și f / 1,5. În plus față de aceste opțiuni, fratele mai mare Galaxy S9+ va beneficia de un al doilea senzor foto de 12MP, dar fără diafragma variabilă. Toate informațiile spun despre înregistrare video „super slow-mo”. Ambele telefoane au o cameră frontală de 8 MP. De asemenea, se spune că au difuzoare stereo. Galaxy S9 va avea 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare internă în timp ce Galaxy S9+ va beneficia de 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare internă. În Statele Unite, atât Galaxy S9 cât și S9+ ar trebui să fie alimentate de procesorul Qualcomm de ultimă generație Snapdragon 845.

Qualcomm este o companie americană înființată în anul 1985 ce activează în domeniul comunicațiilor fără fir. Sediul companiei este situat în San Diego, California, Statele Unite, și are 224 de locații în întreaga lume. Avea peste 33.500 de angajați în anul 2016.

Conform informațiilor recente Galaxy S9 va trebui să vină cu o baterie de 3.000 mAh, la fel ca Samsung Galaxy S7. Galaxy S9+, conform unor zvonuri este posibil să vină cu o baterie de 3.500 mAh, chiar dacă destul de multe informații nu confirmă acest lucru. Ca o reamintire, Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au fost și ele foarte asemănătoare. Diferențe au fost doar între baterie și ecran. Galaxy S8 a fost echipat cu o baterie de 3.000 mAh, în timp ce S8+ avea o baterie de 3.500 mAh. Samsung ar trebui înceapă să vândă Galaxy S9 și S9+ pe 16 martie, sau cel puțin așa arată data pe care o vedem pe ecranele de start ale telefoanelor. Acestea pot deveni cele mai scumpe telefoane Samsung Galaxy S de până în prezent, deși, pentru moment, prețurile exacte nu le știm și nici nu au fost confirmate de Samsung.
SURSĂPhoneArena