Noul S Pen a lui Note 9 a apărut într-o primă fotografie oficială

1289

Noul stylus S Pen care va fi prezent pe Galaxy Note 9 a fost dezvăluit pentru prima dată într-o fotografie oficială! La mai puțin de o lună până la prezentarea oficială din 9 august, principala noutate a companiei high-tech Samsung a apărut pe un afiș de promovare.

Nu mai trebuie să spunem multe despre Ice Universe. De la el au venit majoritatea informațiilor despre Samsung Galaxy Note 9 și Galaxy S10 în ultimele săptămâni. Întotdeauna foarte bine informat despre proiectele producătorului sud-coreean, fost angajat Samsung, Ice Universe este considerat o sursă deosebit de fiabilă în domeniul smartphone-urilor. Leaksterul Ice Universe a postat acum ceea ce pare a fi un fluturaș promoțional pentru viitorul telefon Note de la Samsung. Este prima astfel de scurgere ce privește pe Galaxy Note 9.

Modificările de design pentru stylus nu par să fie la fel de substanțiale ca și cele pentru S Pen-ul care va fi pe Galaxy Tab S4, dar arată mai impunător decât stiloul S Pen aflat pe Galaxy Note 8. Probabil că mărimea stiloului vine de la faptul că ar putea conține o mică baterie. În plus, S Pen-ul nu este foarte diferit de predecesorul său. Imaginea confirmă, de asemenea, senzorul foto digital orizontal și noua locație a senzorului de amprentă digitală a phabletului Galaxy Note 9. Imaginea nu confirmă nimic despre noile caracteristici pe care se așteaptă să le aducă stiloul lui Galaxy Note 9.

Informațiile anterioare sugerează că S Pen-ul lui Galaxy Note 9 va avea suport Bluetooth. Acest lucru va permite stiloului să efectueze o varietate de funcții, inclusiv, dar fără a se limita la, controlul redării muzicii. Recenta certificare la comisia americană FCC a menționat, de asemenea, suportul Bluetooth. Vă reamintim că noul S Pen integrează un difuzor și un microfon, stiloul va efectua apeluri, va programa un cronometru sau va declanșa camera foto de la distanță.

Federal Communications Commission – FCC, este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite, creată pentru a reglementa comunicațiile interstatale prin radio, televiziune, satelit și cablu din SUA. A fost înființată în anul 1934 printr-o lege semnată de președintele Franklin D. Roosevelt.

“The new super powerful Note” – Noul Note super-puternic – este sloganul acestui material promoțional. Samsung comercializează în special telefoanele sale Note pentru utilizatorii care doresc un dispozitiv care îi poate ajuta să lucreze în deplasare. Samsung va continua să facă acest lucru cu noul pilot, care ar putea oferi caracteristici suplimentare de productivitate prin intermediul noului S Pen.

Păstrarea configurației dual-camera de pe spate la Galaxy Note 8 se pare că se datorează considerațiilor legate de baterie. Galaxia Note 9 se spune că are o baterie de 4.000 mAh.

Galaxy Note 9 va fi prezentat pe data de 9 august 2018 la un eveniment special dedicat lui la Barclays Center din New York City. Phabletul va ajunge pe rafturi la vânzare pe 24 august 2018.

SURSĂPhonAndroid