Un alt Galaxy S9 Mini cu Infinity Display de 5,6 inch și Exynos 9810

1616

Cu câteva zile în urmă, am aflat și am scris și noi pe iLoveSamsung că firma sud-coreeană lucrează la un nou smartphone cu numărul de model SM-G8750, despre care se presupunea că este Galaxy S9 Mini. Acum un dispozitiv Samsung cu numărul de model SM-G8850 a fost văzut pe site-ul web al autorității chineze de certificare TENAA. Având în vedere că numărul său de model este mai mare decât la primul presupus Mini, ne întrebăm care este de fapt Samsung Galaxy S9 Mini?

Poate că Samsung lucrează la lansarea a doua variante Mini pentru Galaxy S9 cu dimensiuni diferite ale ecranului, sau poate avem surpriza ca unul ca unul să fie lansat ca Galaxy S8 Mini și altul ca Galaxy S9 Mini. Dar se pare că dispozitivul anterior, cu numărul de model SM-G8750, așteptat să fie Galaxy S9 Mini ar putea fi altceva.

Galaxy S9 Mini, cu numărul SM-G8850, are o fișă tehnică chiar atractivă, cu un afișaj Infinity Display de 5,6 inch, cu o rezoluție de 2960 x 1440 pixeli și un puternic procesor Exynos 9810 care este același cu cel găsit pe Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+. Capacitatea acumulatorului de pe SM-G8850 este aceeași cu cea standard de pe Galaxy S9, 3.000 mAh, compatibil cu încărcarea rapidă.

Se pare că vine cu 4 sau 6 GB de memorie. Există, de asemenea, o cameră foto dublă la spate de 12 MP, în timp ce camera frontală pentru selfie este de 8 MP. Dispozitivul beneficiază de Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5, GPS și GLONASS. Galaxy S9 Mini este de asemenea certificat cu IP68, protejându-l efectiv de apă și praf. Culorile acestui nou smartphone au fost menționate, va fi disponibil în negru și albastru. Nu știm când va fi prezentată oficial de Samsung.

TENNA este echivalentul chinezesc al companiei americane de certificare FCC. Spre deosebire de documentația eliberată de către agenția americană FCC, TENAA dezvăluie mult mai multe informații referitoare la specificațiile unui smartphone și include fotografii ale dispozitivului în curs de examinare.

Ca o ultimă variantă, este posibil ca Samsung, în intenția sa de a reveni pe piața din China, să pregătească aceste telefoane, cu numerele de model sus menționate, exclusiv pentru piața chineză având în vedere apariția modelului SM-G8850 prima dată la TENAA, înainte de a apărea pe alte site-uri de certificare.

Concret, momentan nu suntem siguri de aceste variante, Samsung nu a anunțat nimic oficial.

SURSĂPhonAndroid