Când va fi actualizat telefonul meu Samsung cu Android 8.0 Oreo?

6505

Dacă aveți un smartphone Samsung Android, care rulează sistemul de operare Android Nougat cel mai probabil așteptați cu nerăbdare următoarea actualizare de software de dimensiuni mari și mai multe îmbunătățiri pentru a ajunge la dispozitivul dvs. În momentul de față, această actualizare ar fi Android 8.0 Oreo, cea mai recentă versiune majoră a sistemului de operare Google, care aduce caracteristici mai bune și un nou set de îmbunătățiri. Google a decis să se concentreze cu noul Oreo pe securitate, viteză, putere și ușurință în utilizare.

Chiar dacă ar fi simple și eventual puține aceste noi ajustări aduse sistemului de operare, sunt cu siguranță ceva ce vom dori toți posesori de smartphone-uri Samsung Android, dar, mai ales acei fanii Android care trăiesc și așteaptă noile avantaje ale tehnologiei.

Deci, când va fi actualizat telefonul tău Android cu noul 8.0 Oreo?

Ar putea suna destul de crud, dar așteptarea unei actualizări Android este ceva ce nu depinde de tine și nu prea ai nimic de făcut pentru a schimba data acestei actualizări. Ca atunci când vine ploaia, poate veni din senin. Noi sperăm cât mai repede, așteptăm pe Oreo ca niște copii ciocolata!

Android 8.0 Oreo ar trebui să ruleze pe toate receptoarele apărute începând cu anul 2018.

Cu toate acestea, judecând după experiențele trecute, este oarecum ușor de ghicit și venim cu predicții credibile cu privire la momentul în care cele mai populare smartphone-uri de la Samsung vor fi probabil supuse tratamentului cu ceva dulce – Oreo.

Google pune versiunilor sistemului său de operare Android nume de dulciuri. Cupcake (Android 1.5), Donut (1.6), Éclair (2.0), Froyo (2.2), Gingerbread (2.3), Honeycomb (3.0), Ice Cream Sandwich (4.0), Jelly Bean (4.1), KitKat (4.4), Lollipop (Android 5.0), Marshmallow (6.0) și Android 7.0 Nougat . Android 8.0 Oreo este ultimul venit în această lume a dulciurilor.

  • Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+. Versiunea Oreo pentru toate telefoanele Galaxy S8 și S8+ ar trebui să vină cândva în februarie – martie 2018, din cauza faptului că actualizările prin firmele de telefonie mobilă durează mult mai mult decât atunci când telefoanele vin cu Oreo direct din fabrică.
  • Samsung Galaxy Note 8. Din păcate, Note 8 nu a venit cu Android 8.0 Oreo direct din cutie, dar este sigur că nu va dura mult timp până ce Samsung își va actualiza cel mai recent phablet. Suntem convinși că acest lucru se va întâmpla la sfârșitul anului 2017 cel mai târziu la începutul anului 2018. Cu toate acestea, Samsung Galaxy Note 5 a fost tratat cu actualizarea Android Marshmallow în martie-aprilie 2016, iar dacă ne raportăm la data apariției lui Note 5, august 2015, acest lucru a fost oarecum dezamăgitor.

Sperăm că Note 8 nu va trebuie să aștepte atât de mult pentru cea mai recentă versiune de Android!

  • Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Cele două smartphone-uri, purtătoare de drapel la un moment dat, dar și acum în topul celor mai bune telefoane, au început cu Android Marshmallow la bord, au primit actualizarea cu Android Nougat la începutul acestui an și vor primi cel mai probabil Android 8.0 Oreo în primăvara anului 2018.
  • Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge și Samsung Galaxy S6+. Nici unul dintre aceste dispozitive nu ar trebui să se aștepte la actualizarea cu noul sistem de operare Oreo, cel puțin oficial, pentru că au trecut de fereastra de actualizare a software-ului.

Această listă mai cuprinde și următoarele telefoane de la Samsung care sunt compatibile cu sistemul de operare Android 8.0 Oreo și care aproape sigur vor fi actualizate cu Oreo, sperăm că acest lucru se va întâmpla în cursul anului viitor. Samsung Galaxy A3, A5, A7 din 2017, Galaxy J5, J7 și Galaxy J Prime din 2017, Samsung Galaxy C7 Pro și C9 Pro, Samsung Galaxy Note FE și Samsung Galaxy Tab S3 sunt cele care mai așteaptă actualizarea cu Android 8.0 Oreo.

Vom fi pe fază și vă vom anunța datele concrete atunci când le vom afla.

SURSĂPhoneArena