Samsung Electronics a câștigat premiul Innovation Time

1273

Samsung Electronics a câștigat premiul „Innovation Time“ cu cele două smartphone-pilot Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ care au fost recunoscute ca „Produsul Anului“ la categoria „calculatoare și dispozitive mobile“. Premiul Innovation Time, acordat cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Economice din Rusia onorează cele mai bune și inovatoare produse și are ca scop creșterea interesului în domeniul științei și încurajarea utilizării tehnologiilor avansate. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc la Soci, în 8 decembrie 2017.

Pagina oficială de știri a lui Samsung, news.samsung anunță că firma sud-coreeană a câștigat premiul „Innovation Time” pentru a doua oară. În 2016, Samsung a câștigat  premiul pentru „Produse ecologice și economisirea de energie” acordat mașinilor de spălat Samsung cu tehnologiile AddWash și Ecobubble.

Experții care au acordat premiul au remarcat în mod deosebit regularitatea, activitatea și importanța proiectelor pentru piață, precum și amploarea și eficiența activității inovatoare a companiilor participante.

Specialiștii din juriu, din diferite domenii tehnologice, au apreciat de comun acord soluțiile inovatoare implementate în smartphone-urile Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, care vizează protecția datelor, ușurința utilizării și protecția mediului. În special, Galaxy S8 are cel mai fiabil sistem de protecție a datelor, care se bazează pe diverse tehnologii biometrice, inclusiv un scaner de amprente digitale, un scaner de iris și un sistem de recunoaștere a feței. Astfel, fiecare utilizator poate alege cea mai bună modalitate de a utiliza autentificarea biometrică.

De asemenea, smartphone-ul a primit un ecran aproape fără margini, care formează o suprafață netedă și fără colțuri ascuțite. Camera principală a smartphone-ului cu o rezoluție de 12 MP este dotată cu tehnologie Dual Pixel pentru obținerea imaginilor exacte și de cea mai bună calitate, chiar și în lumină slabă. În plus, utilizând stația de andocare Samsung DeX, puteți transforma un smartphone într-un computer desktop convenabil conectând o tastatură și un mouse pentru a vizualiza fotografii și pagini web pe un ecran mare și pentru a edita documente.

Samsung Galaxy S8 și S8+ se numără printre cele mai sigure, smartphone disponibile pe piață, pentru mediul înconjurător și sănătatea utilizatorilor. Când au fost produse, s-au folosit materiale reciclate, în special, încărcătorul are o proporție de 20% plastic reciclat, iar cutia de ambalare este din 50% hârtie reciclată. Rata specifică de absorbție (SAR) a radiației electromagnetice pentru cele două telefoane este pentru cap de 0,315 W / kg, și pentru corp de 1,27 W / kg.

SAR– Rata specifică de absorbție. Toate telefoanele mobile trebuie să respecte standardul FCC privind expunerea la radiații. Nivelul SAR stabilit prin norme internaționale este cu mult sub nivelul indicat de testele de laborator că ar fi dăunător omului. Experții medicali și biologii sunt de acord, că expunerea îndelungată la radiații electromagnetice are efecte negative asupra sănătății.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt recunoscute ca având una dintre cele mai mici rate de absorție, sunt printre cele mai sigure telefoane în privința radiațiilor electromagnetice.