Cu Samsung Flow deblocați calculatorul cu Gear S3 și Gear Sport

1201

Aplicația Samsung Flow a fost lansată în 2015, cu scopul de a permite utilizatorilor să se conecteze fără probleme cu dispozitivele Samsung. Inițial lansată exclusiv pentru Samsung Galaxy, aplicația a fost ulterior deschisă și pentru Windows. Aplicația vă poate permite deja să deblocați PC-urile Windows 10 cu telefonul să sincronizați notificările și conținutul între telefon și PC / tabletă sau alte telefoane Galaxy, să creați un hotspot instantaneu între ele și multe altele.

Și acum, cu cea mai recentă actualizare, Samsung a împins lucrurile chiar mai departe, vă puteți debloca calculatorul cu smartwatch-ul Samsung Gear S3 și Samsung Gear Sport. Samsung construiește noi punți între diferitele sale dispozitive prin aplicația Samsung Flow.

Aplicația Samsung Flow a fost actualizată la versiunea 3.0 (v3.0.14), cu două caracteristici noi și importante. În primul rând, aplicația acceptă acum smartwatch-uri Samsung Gear cu sistemul de operare Tizen 3.0 și mai nou (în esență Gear S3 și Gear Sport). Acum puteți conecta ceasul Samsumg Gear cu computerul / tableta și îl puteți utiliza pentru a debloca dispozitivul sau pentru a gestiona notificările.

Cu toate acestea, potrivit unor utilizatori, aplicația Gear nu a fost lansată încă, astfel încât nu puteți testa pe deplin totul. Potrivit Samsung, ar trebui să aterizeze în câteva zile pe Galaxy Apps de unde o puteți descărca și veți putea să vedeți cum funcționează.

Samsung Galaxy Apps a fost lansat în septembrie și este un magazin de aplicații folosit pentru dispozitivele fabricate de Samsung Electronics. Serviciul este livrat în principal pe smartphone-uri Samsung Galaxy și este disponibil în peste 125 de țări și oferă aplicații pentru platforme Android, Windows Mobile și Bada.

Samsung a introdus, de asemenea, funcția „Smart View” în aplicația Flow cu noua actualizare. Caracteristica vă permite să reflectați ecranul telefonului pe ecranul computerului conectat sau pe ecranul tabletei și puteți să vedeți pe televizor conținutul de pe telefon și invers.

Aplicația Samsung Flow a fost ceva de umplutură la lansare, dar a fost permanent îmbunătățită de atunci. Deci, dacă sunteți dispus să faceți o încercare, ar fi bine să nu citiți recenziile din Magazinul Play. Aplicația oferă cu siguranță o funcționalitate suficientă pentru a garanta un loc pe telefonul smartphone și pe PC.

Aplicația funcționează pe majoritatea PC-urilor cu Windows 10, dar acceptă numai anumite smartphone-uri Samsung cu Android: cu sistemul de operare Android Mashmallow sau o versiune mai recentă cum ar fi printre altele: Galaxy Note 8, Galaxy S7 Edge, Galaxy C7 Pro, Galaxy S8. Acceptă și tablete cu Android și sistemul de operare Android Marshmallow sau mai recent, cum ar fi: Galaxy Tab S3, Tab S2.

Puteți să descărcați aplicația din Magazin Google Play sau să o primiți din APK Mirror. Pentru Windows poate fi descărcată din Microsoft Store.

VIAIotgadgets
SURSĂAndroidPolice