Modelele Samsung Galaxy A (2018) pot veni cu o creștere a prețurilor

2437
Samsung Electronics este de așteptat să îmbunătățească considerabil seria Galaxy A (2018), adăugând noi caracteristici precum un afișaj Infinity și o cameră dublă. Aceste lucruri și probabil alte îmbunătățiri aduse acestei game Galaxy A (2018) mai mult ca sigur vor determina creșterea prețului acestor telefoane. Ultimele știri și zvonuri sugerează că prețul noii serii A (2018) ar putea fi semnificativ mai mare comparativ cu predecesorii lor Galaxy A3, Galaxy A5 și A7 din 2017. Toate modelele Galaxy A din 2017 au performanțe mai mult decât decente, apropiindu-se mult de gama S prin prisma specificațiilor și performanțelor. Ultimele informații sugerează că următoarea gamă de la Galaxy A a va dispune de un ecran Infinity și camere foto duble. Cu aceste specificații și probabil unele noi surprize oferite de Samsung, această gamă A (2018) se apropie tot mai mult de modelele high-end de la firma sud-coreeană.

Galaxy A, litera „A”vine de la Alpha – acest segment a fost lansat în 2014 şi reprezintă terminale de la jumătatea gamei de produse Samsung – mid-range, cu specificaţii puternice şi materiale premium. Este una din gamele de succes de la Samsung raportat la preț și specificații.

Seria Samsung Galaxy A (2018) va păstra probabil mai multe din calitățile superioare ale predecesorilor săi, precum certificarea IP68 cu rezistență la apă și praf dar și o durată de viață a acumulatorului foarte bună. Dacă Samsung intenționează să facă acest lucru, atunci s-ar putea să vedem senzorul de amprentă repoziționat în spate. Cu toate acestea, dacă display-ul Infinity va fi curbat de pe ambele părți rămâne de văzut. Camera duală s-ar putea să nu fie prezentă pe Samsung Galaxy A3 (2018) acesta fiind mezinul gamei, dar ne putem aștepta ca Samsung Galaxy A5 (2018) și Galaxy A7 (2018) să dispună de dual-camera și Infinity Display. Seria Galaxy A (2018) va include, de asemenea, un hardware îmbunătățit, și foarte probabil o baterie mai mare și o interfață de utilizare optimizată. Având în vedere că sistemul de operare Android 8.0 Oreo va fi disponibil, ne așteptăm și este foarte posibil, ca aceste telefoane din gama Galaxy A (2018) să ruleze Android Nougat 8.0 Oreo chiar din cutie. Samsung prezintă în mod normal noua sa serie Galaxy A la începutul noului an, așa că va dura două sau trei luni pentru ca aceste dispozitive să devină oficial disponibile pe piață.
SURSĂSamMobile