Samsung Galaxy A7 (2017) cu Bixby, lansat în Corea de Sud

1469

Samsung a lansat noua sa serie Galaxy A (2017) la începutul acestui an și acum Samsung Galaxy A7 (2017) cu Bixby a fost lansat în Corea de Sud.

Spre deosebire de versiunea lansată pe alte piețe de pe glob, varianta sud-coreeană a lui Galaxy A7 are Bixby la bord. Acest lucru îl face primul smartphone Samsung din seria mid-range A, care vine cu asistentul digital Bixby a lui Samsung.

Unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicații din Coreea de Sud, SK Telecom, va vinde în exclusivitathttp://www.sktelecom.com/index_real.htmle Samsung Galaxy A7 (2017).

Clientii din Corea de Sud pot pre-comanda acest smartphone la prețul de aproximativ 510 dolari. Telefonul este oferit în culorile Black Sky, Gold Sand și Peach Cloud.

Galaxy A7 (2017) are un ecran Full HD de 5,7 inch, cu un procesor Samsung Exynos 7880 sub capotă, cuplat cu 3 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare internă, care le puteți extinde până la 256 GB cu ajutorul unei cartele microSD.

Telefonul are de asemenea o cameră frontală pentru autoportret de 16 megapixeli și una la spate tot de 16 MP. Caracteristicile suplimentare ale telefonului includ certificarea IP68 pentru rezistența la praf și apă, un senzor de amprentă digitală precum și o baterie de 3.600 mAh. De asemenea, are suport pentru Samsung Pay.

Această variantă a modelului Galaxy A7 (2017) este ușor diferită de cea care a ieșit de câteva luni. Hardware-ul și software-ul telefonului este același, o singură excepție, telefonul lansat acum în Corea de Sud are Bixby. Nu chiar Bixby original, dar are Bixby!

În consecință, această variantă Galaxy A7 (2017) nu are un buton hardware distinct pentru Bixby și nu există nici o voce Bixby.

Nu este prima dată când vedem un „mini” asistent Bixby pe un telefon, de asemenea Samsung Galaxy Note 7 FE recent lansat în Corea de Sud, are și el un „mini” Bixby la bord. Spunem mini Bixby pentru că asistentul inteligent de la Samsung, care a fost lansat cu duo-ul Galaxy S8 și Galaxy S8+, nu are suport pentru funcția de voce.

Samsung Galaxy A7 (2017) vine cu Bixby Home, un nou serviciu lansat de Samsung la începutul acestui an.

Bixby Home, învață din rutina dvs., actualizând permanent telefonul pentru a reflecta modul în care utilizați aparatul pe tot parcursul zilei. Vă oferă date informative, muzică și acces la CNN, Facebook, Twitter sau Uber, în funcție de ce observă că vă place și de ce vă interesează.

Indiferent dacă ne place sau nu, se pare că Samsung împinge majordomul Bixby să devină prezent pe toate telefoanele sale reprezentative.

SURSĂSamMobile