Samsung actualizează pe Galaxy A7 (2017) cu Android Nougat

1581

După lansarea actualizării noilor smartphones din seria Galaxy S și Galaxy Note, Samsung a început lansarea actualizării cu Android 7.0 Nougat și pentru Galaxy A7 (2017).

Cel mai mare smartphone din gama mijlocie a fost lansat în ianuarie, dar a ieșit pe piață cu Android 6.0 Marshmallow din cutie. Noua actualizare de software cu versiunea firmware A720FXXU2BQGB are o dimensiune de fișier de 1394.40MB și este lansată acum pentru toți utilizatorii lui Samsung Galaxy A7 (2017) din Thailanda. Este numai începutul!

Telefonul smartphone a fost deja reperat cu sistemul de operare Android Nougat pe site-ul de benchmarking GFXBench anterior și dispozitivul a primit chiar și certificarea Wi-Fi cu Nougat.

Similar cu smartphone-urile Samsung Galaxy J (2017), Galaxy A7 (2017) va primi funcția Dual Messenger cu această actualizare. Această caracteristică permite utilizatorilor să configureze două conturi ale aceleiași rețele de socializare sau IM (Instant Messaging) pe telefon. Actualizarea aduce, de asemenea, o caracteristică îmbunătățită AOD, un meniu de setări mai nou și Samsung Pass.

AOD – Always-On Display este o caracteristică Super AMOLED disponibilă pe anumite smartphone-uri Samsung. AOD va afișa în mod normal ora, data și starea bateriei în mod prestabilit, dar poate fi configurat să afișeze mesaje, apeluri nepreluate și alte notificări. Cu funcția AOD consumul de energie este mult mai scăzut și variază în funcție de ceea ce este afișat.

Pentru actualizare, telefonul dvs. ar trebui să fie încărcat cu cel puțin 50% din capacitatea acumulatorului și conectat la o rețea Wi-Fi.

Ca de obicei, actualizarea Nougat îmbunătățește și viteza și fiabilitatea telefonului. Instalarea aplicațiilor descărcate și a actualizărilor de sistem ar trebui să fie mult mai rapidă.

Aplicația Android Nougat aduce o mulțime de funcții noi, printre care se numără multitaskingul cu ecran separat, setările rapide mai personalizabile, tastatura Google îmbunătățită, notificările îmbunătățite și fereastra aplicațiilor recente. Mai mult, cea mai recentă versiune a sistemului de operare aduce, de asemenea, o îmbunătățire la butonul Recent, care cu o atingere dublă se poate comuta între cele două aplicații cele mai recente, care le folosiți cel mai mult.

În ceea ce privește specificațiile, Samsung Galaxy A7 2017 dispune de un ecran de 5,7 inch Full HD, Super AMOLED 2.5D cu protecție Corning Gorilla Glass 4. Acesta este alimentat de un procesor Octa-Core de 1,9 GHz Exynos 7880 cu un GPU Mali-T830MP3. Dispune de memorie RAM de 3 GB și stocare internă de 32 GB, care poate fi extinsă până la 256 GB prin intermediul cardului microSD.

Modelul Galaxy A7 2017 oferă o cameră spate de 16 MP cu focalizare automată f / 1,9, flash LED, înregistrare video 1080p și o cameră față de 16 MP cu f / 1,9 pentru selfies și conversații video. Dispozitivul are o baterie de 3.600 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și oferă, de asemenea, un scanner pentru amprente digitale. În plus, smartphone-ul oferă Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth v4.2, GPS, NFC și USB de tip C. Dispozitivul măsoară 156,8 x 77,6 x 7,9 mm și cântărește 186 de grame.

Samsung va lansa în curând aceeași actualizare și în alte țări. Din informațiile noastre actualizarea cu Android Nougat pentru Galaxy A7 și Samsung Galaxy A5 ambele din 2017 este foarte aproape de Europa, și implicit de România.

SURSĂSamMobile