Samsung Galaxy S8 alimentat de Exynos 8895, rupe plafonul la Geekbench

2458

Samsung Galaxy S8 alimentat de Exynos 8895 SoC, depășește plafonul la Geekbench cu un scor de peste 7.000 de puncte pentru multi-core. Acest lucru face telefonul mult mai rapid decât Apple iPhone 7 Plus atunci când vine vorba de multi-core.

Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+ sunt considerate printre primele două telefoane Android disponibile în prezent pe piață. Fiecare model are două variante diferite bazate pe cip-setul folosit.

În Statele Unite, cele două telefoane de vârf de la Samsung sunt dotate cu un cip-set Snapdragon 835 care poartă un CPU octa-core și un GPU Adreno 540.

În celelalte părți ale lumii smartphone-urile sunt echipate cu Exynos 8895 SoC sub capota, care poartă un procesor octa-core și un GPU Mali-G71 MP20.

Geekbench este una dintre cele trei platforme de referință majore pentru testarea de smartphone-uri.

Zilele trecute Samsung Galaxy S8 dotat cu Exynos 8895 SoC a fost trecut prin testul de referință Geekbench, iar scorul multi-core de 7101 puncte, a fost unul dintre cele mai bune rezultate vreodată de un smartphone.

Samsung Galaxy S8 este rapid, foarte rapid. Aparatul este cel mai rapid smartphone Android în conformitate cu AnTuTu și Geekbench și înregistrează cel mai mare scor în smartphone-uri Android pentru telefonul amiral a lui Samsung.

Scorul la single-core, cu 2121, nu a fost aproape de un record pentru acest test.

Chipset-ul Exynos 8895 este realizat folosind procesul FinFET de 10nm, ceea ce înseamnă că acesta este un campion când vine vorba de performanță și consumul de energie.

Frumusețea unui design de smartphone este dată de ochii privitorului, frumusețea și gustul nu se discută, nu există nici o modalitate de a evalua obiectiv cum arată designul unui smartphone în comparație cu altul. „Orice lucru are frumusețea lui, dar nu oricine o vede.”- Confucius.

 Confucius, n. 550 î.Hr.- d. 478 a fost cel mai mare filozof, înțelept și învățător chinez, care a influențat decisiv gândirea asiatică. Este fondatorul confucianismului, una dintre cele trei mari religii din China. Confucius, și-a bazat sistemul filosofic pe patru principii: umanitate, dreptate, pietate, cavalerism, însă solid susținute de reflecții și aforisme foarte utile și practice. 

Dar anumite aspecte de natură fizică ale performanțelor pot fi măsurate, iar aici intră în joc testele de referință la care sunt supuse de obicei telefoanele, iar Samsung Galaxy S8 cu procesorul Exynos 8895 este un adevărat campion.

Vă prezentă rezultatul testului la care afost supus Galaxy S8 pe platforma de referință Geekbench.

VIATelefoonAbonnement