Samsung Electronics lansează oficial Galaxy Note 8 în toată lumea

1293

Samsung Electronics a anunțat lansarea oficială la nivel global a lui Galaxy Note 8, smartphone-ul este acum disponibil pe piețele din întreaga lume.

Smartphone-ul emblematic este inițial disponibil în 42 de țări, inclusiv în SUA, Canada, Singapore, Corea de Sud, Australia și piețele europene majore, printre care Germania, Franța, Anglia și va continua să fie lansat pe celelalte piețe suplimentare în următoarele săptămâni. Alte piețe importante cum ar fi China și India vor vedea noul Samsung emblematic în viitorul apropiat.

Echipat cu un afișaj Infinity fără margini, Galaxy Note 8 permite utilizatorilor să vadă și să facă mai mult, de la vizionarea emisiunilor TV preferate în HDR la multitasking mai eficient. Spațiul extins al ecranului duce automat la mai mult spațiu de scriere, desenare și colorare cu ajutorul stiloului S Pen îmbunătățit, care oferă noi funcții precum mesaje live (Live Message) și funcționalitate îmbunătățită a ecranului.

Cel mai nou smartphone Samsung are două camere la spate de 12MP – o cameră cu unghi larg și una cu teleobiectiv cu stabilizare optică a imaginii pe ambele camere. Camerele sunt capabile să facă fotografii clare, chiar și atunci când sunt fotografiile sunt luate de la distanțe mari.

Dispunând de un display Infinity, Super AMOLED de 6,3 inch, Galaxy Note 8 are de un procesor Snapdragon 835 cu memorie RAM de 6 GB. Note 8 este rezistent la apă și praf cu certificarea IP68, are o baterie de 3.300 mAh, scaner iris, scaner de amprente digitale, noul stilou S Pen și recunoaștere facială.

Memoria poate fi extinsă până la 256GB cu ajutorul unui card microSD.

SD Secure Digital, este un tip de card de memorie foarte răspândit. Este un card cu memorie aleatorie și nevolatilă (nu necesită alimentare cu curent electric). În 1999, SanDisk, Matsushita și Toshiba au dezvoltat și comercializat pentru prima dată un card SD. Sandisk a lansat un microSDXC de 400 GB la IFA Berlin 2017.

Lansarea lui Galaxy Note 8 este completată de un ecosistem extins care oferă servicii și dispozitive îmbunătățite, printre care Bixby, interfața inteligentă Samsung și Samsung DeX, care oferă o experiență desktop pentru Galaxy Note 8.

Prețurile încep de la 950 USD în Statele Unite și vor varia în funcție de piață, 870 £ în Anglia, 1.500 $ AUD (dolari australieni) în Australia, 1.000 € în Germania și…. 4.500 lei în România.

SURSĂSamsung News