Samsung parteneriat cu TUMI pentru o versiune specială Gear S3 Frontier

1893

Samsung a anunțat o nouă colaborare cu un brand mondial de prestigiu, un parteneriat cu TUMI pentru o versiune specială a lui Samsung Gear S3 Frontier.

Această nouă ediție specială a lui Samsung Gear S3 Frontier aduce design-ul de clasă mondială de la TUMI pe Samsung Gear S3 Frontier, pentru a oferi clienților un accesoriu de lux și un partener de călătorie ideal.

Gear S3 Frontier TUMI Special Edition este deja la vânzare pentru clienți la un preț de 450 $.

Dispune de o curea de ceas ediție specială de la TUMI, care este în culoarea Earl Grey, despre care Samsung spune că este construită dintr-o pânză specială italiană. De asemenea, are o cataramă din oțel inoxidabil care scoate în evidență marginile cusute ale curelei.

Gear S3 Frontier TUMI Special Edition este un ceas solid, certificat IP-68 pentru a rezista la apă și praf, ca modelul obișnuit de la Samsung.

Tumi este cel mai important brand internațional de accesorii de lux pentru călătorie, are sediul în New Jersey, Statele Unite. Produsele Tumi variază de la accesorii pentru călătorie și genți de mână la portmonee, instrumente de scris și ceasuri. Tumi este alegerea celor mai rafinați mai eleganți și exigenți consumatori din lume.

Pe plan intern, nu există nimic diferit în ceea ce privește Gear S3 Frontier TUMI Special Edition în comparație cu Gear S3 Frontier. Încă rulează pe Tizen, care este compatibil cu majoritatea dispozitivelor smartphone Android (care rulează Android 4.4 sau o versiune superioară), precum și dispozitivele iOS care rulează pe iOS 9 sau o versiune ulterioară. Astfel, utilizatorii vor putea să-și folosească aplicațiile preferate pe Samsung S3 Frontier TUMI Special Edition.

Acesta include, de asemenea, posibilitatea de a utiliza Samsung Pay de la încheietura mâinii și există, de asemenea, o față de ceas TUMI inclusă, care este singura schimbare a software-ului aici.

Dispune de un display circular AMOLED de 1,3 inch, cu rezoluție de 360 x 360, alimentat de un procesor dual-core de 1GHz Exynos, 768MB de memorie RAM și 4GB de stocare.

Smartwaches-ul are de asemenea, o baterie de 380 mAh pentru a menține în funcțiune ceasul pentru câteva zile. Autonomia lui Gear S3 este de până la patru zile și este una din bateriile cu cea mai lungă durată de viață aflată pe un smartwatch.

Samsung vinde deja Gear S3 Frontier TUMI Special Edition prin site-ul său.

Gear S3 este o opțiune excelentă de la Samsung pentru un smartwatch, o alegere foarte bună pentru cei care doresc să aibă la mână ceva elegant și de înaltă calitate.

SURSĂAndroidHeadlines