Samsung Pay își extinde parteneriatul în Brazilia cu Itau Unibanco

1076

Samsung Electronics Co. a declarat că a semnat un parteneriat cu Itau Unibanco din Brazilia, o bancă importantă din țara sud-americană, pentru a extinde în acest fel numărul de utilizatorii ai sistemului său mobil de plată Samsung Pay și pentru a-i încuraja să utilizeze moneda digitală în loc de numerar. În urma acestui acord, gigantul tehnic sud-coreean a declarat că acum este în parteneriat cu 12 bănci braziliene, inclusiv Bradesco, Banco do Brasil, Santander și Caixa.

În Brazilia, celelalte două sisteme concurente au mai puțini parteneri, Google Pay are în prezent opt ​​parteneri, în timp ce Apple Pay are doar unul – Itau Unibanco. Cel mai mare producător de smartphone-uri din lume a lansat Samsung Pay în țara sud-americană în iulie 2016, a fost prima dată când sistemul de plăți a fost introdus pe acest continent. De la lansarea sa, acesta a crescut în mod constant în regiune și se așteaptă să crească mai mult în timp. Acum este disponibil la aproape fiecare magazin din această țară latino-americană.

Samsung Pay este compatibil cu majoritatea terminalelor de plată noi și existente, permițând utilizatorilor să efectueze plăți cu un smartphone sau smartwatch Samsung compatibil, la orice terminal de plată. Samsung Pay utilizează împreună cu NFC și sistemul Magnetic Secure Transmission (MST). Se poate plăti cu Samsung Pay pe aproape orice cititor de carduri.

Utilizarea portofoliilor digitale este o tendință pe piața mijloacelor de plată. Includerea Samsung Pay în portofoliul nostru ne bucură și Samsung Pay beneficiază de o mare parte din clienții noștri„, a declarat Marcelo Kopel, director executiv al Itau Unibanco. „Acesta este un pas foarte important în intenția noastra spre a deveni o institutie din ce în ce mai digitizată„, a continuat el. Samsung și Itau Unibanco desfășoară, de asemenea, o campanie de marketing în țară pentru a promova Samsung Pay și parteneriatul lor cu sloganul „Să se întâmple magia„.

Brazilia este a cincea țară a lumii ca populație, estimativ în 2018 are 210.000.000 de locuitori. Brasilia, capitala țării este un oraș nou construit începând cu 1960. Brasilia este patrimoniu mondial UNESCO, datorită arhitecturii sale moderniste și a urbanismului unic în plan artistic.

De când a fost introdus pentru prima dată în Coreea de Sud în august 2015, Samsung Pay a fost extins în permanență în mai multe țări și este acum disponibil în 21 de țări din întreaga lume, inclusiv Statele Unite, China, Spania, Suedia, Elveția, Singapore, Australia, Brazilia, Puerto Rico și Rusia.

Samsung Pay este compatibil cu: Samsung Galaxy S9 și S9+, Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8 și S8+, Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy A9, Samsung Galaxy A8 și A8+, Galaxy A5 (2016 și 2017), Galaxy A7 (2016 și 2017), Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, Galaxy J5 Pro, Galaxy J7 Pro, Galaxy A6+ (acesta numai cu tehnologia NFC). În plus, ceasurile inteligente Samsung Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic și Samsung Gear Sport (acesta numai cu tehnologia NFC) sunt, de asemenea, compatibile cu Samsung Pay.

SURSĂSamsung News