Samsung permite utilizatorilor de iPhone X să testeze gratuit Galaxy S8

4080

Samsung lansează programul Galaxy Experience în Coreea de Sud. Acest program își propune să împiedice Apple să-și recupereze cota de piață în Coreea de Sud oferind utilizatorilor de iPhone X posibilitatea de a încerca Galaxy S8 și Galaxy Note 8 pentru o lună. După o lună, consumatorii vor fi liberi să aleagă, să-și vândă iPhone-ul pentru a cumpăra un telefon Samsung sau să plătească o taxă de participare de 45 USD.

Ca peste tot în lume, iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X sunt disponibile și în Coreea de Sud. Cu toate acestea, această țară are particularitatea de a fi fortăreața lui Samsung.

Gigantul de electronice nu are de gând să lăse rivalul său american să fure nimic din cota sa de piață pe teren propriu. În acest context, Samsung a lansat programul Galaxy Experience în Coreea de Sud. Acest program permite utilizatorilor de iPhone să încerce Galaxy S8 sau Galaxy Note 8 timp o lună, pentru echivalentul a 45 $.

Dacă fanii Apple sunt seduși după această lună de testare, ei primesc înapoi taxa de participare de 45 de dolari dacă își vor cumpăra un smartphone Galaxy S8 sau Galaxy Note 8. Acest lucru permite utilizatorilor să încerce super telefoanele Samsung fără a fi nevoie să cheltuie sume importante pentru cumpărarea lor.

Într-adevăr, utilizatorii de iOS au adesea prejudecăți despre Samsung și Android, de obicei pe baza slăbiciunilor versiunilor mai vechi ale sistemului mobil Google. Acești oameni nu sunt conștienți de faptul că Android este acum de invidiat pentru iOS, și că Galaxy S8 cu Android Oreo poate depăși iPhone X în termeni de performanță.

iOS este sistemul de operare al companiei americane Apple Inc. pentru calculatoare, tableta iPod, iPod touch – un player MP4 și smartphone-uri iPhone. Versiunea actuală (lansată la 19 Septembrie 2017) este iOS 11. iOS este al doilea sistem de operare mobil cel mai popular din lume, după Android.

Prin această acțiune Samsung dorește să lase consumatorii să-și facă propria părere. Oricum, Samsung este foarte încrezător în calitatea produselor sale și dovedește acest lucru prin acest program. Gigantul sud-coreean este convins că ultima sa generație de smartphone-uri Galaxy are suficient succes pentru ai converti chiar și pe cei mai mari fani ai Apple. Producătorul este departe de a fi singurul care să gândească astfel. Amintiți-vă că Galaxy S8 a fost numit cel mai bun smartphone al anului de Consumer Reports și a primit multe alte premii prestigioase.

Proprietarii de iPhone interesați de acest program vor putea să se înregistreze pe site-ul sud-coreean Samsung în perioada 21-27 noiembrie. Samsung va alege 10.000 de persoane pe 30 noiembrie 2017.

Norocosul ales trebuie să meargă la Samsung Digital Plaza între 1 decembrie și 11 decembrie pentru a-și primi smartphone-ul. Cei care doresc să cumpere un smartphone Samsung după o lună de probă, vor primi cei 45 de dolari înapoi și vor primi cadou difuzoare Bluetooth JBL Go.

Deocamdată, acest program este rezervat doar pentru Coreea de Sud, dar este posibil ca Samsung să-l extindă și în alte țări în viitorul apropiat.

SURSĂPhoneAndroid