Compania Samsung poate unifica seriile Galaxy S și Galaxy Note

1378

Samsung Electronics se luptă să-și adapteze modelele high-end pentru a trece peste scăderea profitabilității cauzată de saturația pieței mondiale a smartphone-urilor. Acest lucru a adus în discuție și faptul că modelele Galaxy S+ și modelele Galaxy Note au caracteristici aproape similare. Vânzările lui Samsung Galaxy Note 9 pot influența decizia de unificare a celor două modele ale gigantului high-tech sud-coreean.

Una dintre ideile care au fost lansate în cadrul întâlnirilor dintre șefii Samsung și chiar în discuțiile cu partenerii din ultimul an, în conformitate cu presa din Coreea de Sud, a fost aceea de a fuziona gama Galaxy S cu gama Galaxy Note. Samsung a lansat de mai mult timp un duo de dispozitive emblematice dar, a existat o suprapunere considerabilă între, de exemplu, telefoanele mai mari Samsung Galaxy S8+ cu Note 8 precum și între Galaxy S9+ cu viitorul Galaxy Note 9.

Dacă eliminați funcția S Pen a telefoanelor din seria Note, nu există nicio diferență mare în design sau performanță între cele două produse, Galaxy S și Galaxy Note. Identitatea gamei Note a fost că ecranul aflat pe acestea a fost cel mai mare dintre modelele emblematice Samsung cu un S Pen. Dimensiunea ecranului Galaxy S9+ lansat la începutul acestui an este de aproximativ 6,22 inch, aproape similară cu modelul Galaxy Note 8 (6,3 inch).

Pe măsură ce profitabilitatea din departamentul de telefonie mobilă a fost mai scăzut în ultimul timp, Samsung se pare că se va reorienta cu linia Galaxy S. Asta înseamnă că în loc de un Galaxy Note 10 anul viitor, putem avea un Galaxy S10+ cu o baterie mult mai mare (4.000 mAh), un ecran de 6,4 inch și un stylus S Pen. Prin aceasta s-ar reduce costurile de producție și dezvoltare pentru două telefoane diferite și ar putea explica zvonurile că Samsung pregătește trei telefoane din generația aniversară Galaxy S10 de anul viitor.

Amper – Ah, denumirea a fost dată în cinstea fizicianului André-Marie Ampère. Ampère a fost un autodidact, studiind matematica, fizica, chimia, științele naturale, filozofia și sociologia. La 12 ani cunoștea calculul diferențial și integral. Până la 20 de ani, a citit cele 20 de volume ale Marii Enciclopedii Franceze.

În ceea ce privește Note 9, în ciuda tuturor îmbunătățirilor sale comparativ cu Note 8, cum ar fi o baterie mult mai mare (4.000 mAh vs 3.300 mAh), afișajul ușor mai mare (6,38 inch vs 6,32 inch) și camera cu diafragmă variabilă, Samsung a stabilit un obiectiv relativ modest de vânzări, până la 12 milioane de telefoane mobile.

Note 9 este important deoarece poate decide unificarea. Un oficial din industria de profil și apropiat companiei Samsung a afirmat „intenția de a unifica produsele Galaxy S+ cu Galaxy Note va depinde de răspunsul pieței la Galaxy Note 9„.

Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat în New York, SUA pe 9 august la Barclays Center.

VIAPhoneArena
SURSĂTheBell