Samsung poate introduce sistemul cu triplă-cameră cu Galaxy S10

2328

Când a lansat smartphone-ul Galaxy S9 la începutul acestui an, Samsung a spus că nu mai este obsedat de faptul de a fi primul din lume care vine cu noi tehnologii pe piață. Probabil de aceea nu am văzut compania Samsung prezentând prima un dispozitiv care are un senzor de amprentă digitală sau o cameră triplă în spate, lucru pe care producătorii chinezi de smartphone-uri l-au făcut deja.

Samsung a declarat că a luat această decizie pentru a se asigura că poate garanta cea mai bună experiență posibilă a utilizatorului cu o nouă tehnologie care va fi introdusă pe piață. Așadar, în loc să fii primul, ar fi bine să aștepți și să perfecționezi tehnologia înainte de a o lansa. Se pare că Samsung are acum acel nivel de încredere în sistemul său cu trei camere și această informație ne face să credem că modelul Galaxy S10 va fi dotat cu trei camere orientate spre spate.

Următorul model Galaxy S10 al companiei Samsung Electronics este așteptat să fie dotat cu trei camere orientate spre spate, precum și un senzor 3-D. „Samsung, care are o cerere mai scăzută decât se aștepta pentru cea mai recentă gamă Galaxy S9, va lua în considerare echiparea telefonului său premium cu noile camere triple și un senzor 3D pentru a-și revigora afacerea cu smartphone-uri” a spus Kim Dong-won, analist de la KB Securities, într-un raport, menționând că iPhone-ul de generația următoare, se zvonește că va avea tot trei camere.

Huawei a venit cu această caracteristică aflată pe recent lansatul Huawei P20 Pro. Telefonul are trei camere în spate pentru a oferi utilizatorilor caracteristici de fotografie „de nivel master”. Dispune de un senzor primar de 40 MP cuplat cu un senzor secundar de 8 megapixeli, precum și de un senzor monocrom de 20 MP. Toate cele trei au o stabilizare optică a imaginii.

Huawei a fost fondată în 1987 de Ren Zhengfei, fost inginer în Armata Populară de Eliberare. Huawei are peste 180.000 de angajați (2017), aproximativ 78.000 dintre aceștia fiind angajați în activități de cercetare și dezvoltare. Huawei are de institute de cercetare în țări precum China, SUA, Canada, Anglia, Finlanda, Belgia, Rusia, Israel și Turcia.

Camerele triple, care permit consumatorilor să obțină imagini mai clare la unghiuri diferite decât cele ale telefoanelor cu două camere, și să utilizeze funcții de zoom îmbunătățite, pot fi, de asemenea, utilizate pentru soluții de realitate augmentată.

În 2017, Samsung Electro-Mechanics a avut un profit foarte bun, datorită adoptării sistemului de camere duale pentru Samsung Galaxy Note 8. Samsung Electro-Mechanics este unul dintre principalii furnizori pentru componentele de telefoane ale companiei Samsung.

Noile informații nu menționează specificațiile tehnice ale acestui sistem cu trei camere, pe care Samsung Electro-Mechanics se crede că la dezvoltat pentru Galaxy S10.

Camera foto este adesea unul dintre principalii factori pe care clienții îl iau în considerare atunci când cumpără un smartphone nou, iar Samsung a făcut până acum o treabă bună cu toate camerele foto. Cu industria care pare acum să opteze pentru sisteme triple-camera pentru smartphone-uri emblematice, ar fi normal ca Samsung să meargă în această direcție.

SURSĂSamMobile