Samsung posibil să lanseze un Galaxy R și P, poate anula seria Galaxy J

1282

Dacă ar fi să credem un recent zvon din China, Samsung va restructura semnificativ gamele low-end și mid-range. Se spune, conform zvonului, că va lansa două serii noi – Galaxy R și Galaxy P. Se susține, de asemenea, că Samsung va anula seria Galaxy J, serie care are cel mai mare volum din vânzărilor sale pe segmentul telefoanelor accesibile din piață, pe lângă seria Samsung Galaxy On și Samsung Galaxy C.

Aceste zvonuri provin de la @MMDDJ un leakster din China, care a avut de mai multe ori dreptate în trecut cu unele postări de pe contul său de Twitter, referitor la telefoanele companiei sud-coreene. Oricum, pentru moment trebuie să luăm această informație cu rezerve, deoarece nu există dovezi concrete care să susțină afirmațiile venite din China.

@MMDDJ pretinde că Samsung va introduce o nouă serie de dispozitive mid-range și low-end numite Galaxy R și Galaxy P. Samsung a produs, într-o gamă mai veche, un telefon Galaxy R.

De asemenea, Galaxy P va fi primul smartphone Samsung ODM (original design manufacturer), ceea ce înseamnă că nu va fi produs în locațiile cunoscute până acum ale companiei sud-coreene. Noua serie Galaxy P se zvonește că va fi produsă începând cu trimestrul trei sau patru din acest an.

Samsung nu numai că proiectează toate specificațiile produselor în prezent, ci și își construiește smartphone-urile la propriile facilități de producție. Afirmația că dispozitivul Galaxy P va fi un dispozitiv ODM sugerează că Samsung va folosi doar numele său de marcă pentru Galaxy P. Dispozitivul în sine ar fi proiectat și produs de o altă companie. Samsung își va pune doar marca pe dispozitiv.

Litera R din denumire înseamnă Royal / Rafinat. Au fost modele de categoria premium, o combinație de putere, performanță și rafinament, pentru acele persoane care doresc să fie definite de tehnologia mobilă pe care o folosesc. Seria „R” face parte dintr-o gamă mai veche.

Acest lucru va aduce, cel puțin în teorie, la economii de cost pentru companie, deoarece nu va trebui să investească nimic în dezvoltarea dispozitivului. Producătorul va selecta receptorul dintr-un catalog din fabrică, făcând modificări minore dacă este necesar și va lansa telefonul la vânzare ca dispozitiv Galaxy. Gigantul tech nu face acest lucru în mod normal, așa că ar fi o mare schimbare pentru companie dacă se întâmplă așa ceva.

De asemenea, în informație a fost vehiculată și ideea că seria Galaxy J va fi anulată. Nu s-a făcut nici o referire dacă acest lucru se va face numai în China sau pe toate piețele unde sunt disponibile aceste telefoane. Este greu de crezut că gigantul high-tech va întrerupe seria Galaxy J, mai ales că aceasta este foarte populară și are cel mai mare volum de vânzări din acest segment. Acest lucru ar putea fi adevărat pentru China, unde dispozitivele accesibile de la Samsung s-au străduit să câștige mai multă cotă de piață în fața rivalilor chinezi.

Samsung nu a făcut nici un comentariu la această informație și, repetăm, vom considera această știre ca un zvon, până la apariția unor confirmări oficiale.

SURSĂSamMobile