Samsung stabilește în Amsterdam, biroul de vânzări din Europa, pentru aer condiționat

1875

Samsung Electronics a anunțat că stabilește Samsung Electronics Aer Conditionat Europa (SEACE) în Amsterdam, Olanda, care își va începe activitatea în ianuarie 2017.

SEACE, un birou dedicat de vânzări pentru aparatele de aer condiționat în Europa este așteptat să întărească activitățile de vânzare, care au fost operate anterior de către un birou în peste 17 țări europene.

Miscarea vine ca parte a eforturilor Samsung Electronics pentru a extinde afacerea de aer condiționat pe piața europeană. Compania estimează că Europa este a doua cea mai mare piata de aer conditionat din lume și a demonstrat o creștere constantă care este prognozată să crească până la 4,2 miliarde $ până în 2020.

Afacerile Samsung pentru sisteme de aer conditionat au avut un impuls puternic cu mai multe produse noi semnificative, inclusiv un model inovator montat pe tavan Samsung Cassette 360 și DVM  S, ambele au fost prezentate la AC Global Forum în luna octombrie 2015.

„Lider mondial de soluții inovatoare în aerul condiționat, Samsung Cassette 360, cu frumusețea sa structurală și o noutate exclusivă, a fost recunoscută de concurenții de pe piața de climatizare a aerului condiționat”, a declarat Byung-Sam Suh, sef al Digital Electrocasnice Business de la Samsung Electronics.

„Scopul nostru este de a dubla vanzarile de aer conditionat din Europa până în 2020, și vom realiza acest lucru, cu operațiuni consolidate de marketing.”

SURSĂSamsung News