Samsung Z4 cu un display de 4.5 inch și procesor quad-core de 1.5GHz

1449

Cu două luni în urmă, primul smartphone cu sistem de operare Tizen 3.0 de la Samsung – Samsung Z4 – a trecut de agenția americană FCC, apoi câteva săptămâni mai târziu a fost certificat de Wi-Fi Alliance.

Era destul de clar că lansarea smartphone-ului este iminentă.

În mod ciudat, nu sa mai vorbit despre telefon nimic după aceea, dar a revenit în actualitate când o copie a manualului său de utilizare a apărut luna trecută – iar acum telefonul este oficial.

Samsung Z4, un smartphone 4G care combină performanța și caracteristicile esențiale cu o experiență simplificată a utilizatorului.

Un Samsung Galaxy S8 ar putea fi pe lista de dorințe a tuturor în această primăvară, din păcate prețul său ridicat, îl face prohibitiv pentru mulți dintre fanii Samsung, în special din țările în curs de dezvoltare. Pentru ei, compania Samsung Electronics vine cu un telefon mult mai accesibil.

Samsung Z4 cu 1,5 GHz și conectivitate 4G, la un preț presupunem, foarte accesibil.

Sub carcasa din plastic, veți găsi un afișaj ușor curbat de 4,5 inch cu o rezoluție a afișajului de 800×480, este alimentat de un procesor quad-core de 1.5GHz, 1GB de memorie RAM, o cameră de 5MP în față echipată cu bliț LED.

Samsung Z4 are și o cameră spate de 5MP cu bliț LED dublu, astfel încât utilizatorii pot face fotografii clare chiar și atunci când subiectul este departe și în lumină insuficientă.

 LED, light-emitting diode, diodă emițătoare de lumină. Rusul Oleg Losev a creat primul LED în anul 1927. Invenția sa a făcut înconjurul lumii, însă nu s-a găsit nici o întrebuințare a acesteia timp de câteva decenii. LED-urile flash (bliț) sunt folosite ca surse de lumină în telefoane pentru camerele foto, principalele avantaje sunt funcționarea la joasă tensiune, eficiența mare și miniaturizarea extremă. 

Toate aceste sunt puse în mișcare de o baterie de 2.050 mAh. De asemenea, are spațiu pentru două SIM-uri și suportă 4G LTE, VoLTE și VoWiFi.

Dimensiunile telefonului sunt de 132,9 x 69,2 x 10,3mm și are o greutate de 143g.

Samsung Z4 aduce o experiență mobilă simplificată utilizatorilor de smartphone-uri și reprezintă angajamentul nostru continuu pentru extinderea ecosistemului Tizen„.a declarat DJ Koh, președintele Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Acest telefon nou este destinat cumpărătorilor cu buget redus din țările în curs de dezvoltare.

Samsung Z4 va fi lansat mai târziu în această lună, începând din India, urmat și de alte regiuni.

Din păcate, nu avem nicio informație cu privire la prețuri, dar știm că va fi disponibil în trei culori – negru, auriu și argintiu.

Mai multe detalii despre Samsung Z4 așteptăm să vedem săptămâna viitoare la Tizen Developer Conference din San Francisco în perioada 16 – 17 mai, când Samsung a promis să prezinte dispozitivul.

VIASamsung News