Specificațiile viitoarelor telefoane Galaxy J4 și Galaxy J6

1218

Samsung Galaxy J4 și Galaxy J6 sunt două noi smartphone-uri din gama Galaxy J. Samsung le va prezenta în perioada imediat următoare, ambele dispozitive au apărut deja pe site-ul oficial Samsung și am știut destul de multe despre ele. Cu toate acestea, în ciuda a ceea ce am văzut și auzit despre Galaxy J4 și Galaxy J6, nu au fost suficiente informații despre specificațiile pe care aceste dispozitive le vor purta.

Conform ultimelor informații Samsung Galaxy J6 are într-adevăr un afișaj Infinity Display, confirmat deja de certificarea comisiei americane FCC. Viitorul smartphone Galaxy J6 (2018) va fi echipat cu un ecran AMOLED de 5,6 inch. Cu Infinity Display rezoluția va fi probabil de 720 x 1480, ceea ce ar rezulta într-un raport de aspect de 18,5: 9. Procesorul Samsung Exynos 7870 octa-core de 1,6 GHz, este de așteptat să fie sub capotă. GPU-ul Mali-T830 MP1 este, de asemenea, inclus. Există o mulțime de opțiuni în ceea ce privește memoria RAM și spațiul de stocare, vor exista variante cu memorie RAM de 2GB / 3GB / 4GB și stocare internă de 32GB sau 64GB, extensibilă prin intermediul unui microSD.

O cameră foto de 8 MP cu blitz se găsește frontal pentru selfie și una de 13 megapixeli în spate unde se mai află și un un senzor de amprentă. Are conectivitate LTE Cat.4, sloturi dual SIM și o baterie de 3.000 mAh. Toate acestea ar trebui să fie adăpostite în interiorul unui corp metalic și, așa cum era de așteptat, dispozitivul va rula Android 8.0 Oreo din cutie.

Samsung Galaxy J4 este cu un pas mai în spate în ce privește specificațiile, dacă nu suntem foarte impresionați de Galaxy J6, de fratele său mai mic nu vom fi nici atât. Trebuie să reținem totuși că sunt două telefoane cu specificații relativ bune pentru locul unde este situată gama de produse Galaxy J și comparația să nu o facem gândindu-ne doar la telefoanele high-end de la Samsung. Telefoanele Samsung vin într-o mare varietate de modele iar gama Galaxy J este sigur fruntașă la acest capitol.

LTE (Long-Term Evolution) este un standard pentru comunicațiile wireless de mare viteză pentru telefoanele mobile și terminalele de date, bazate pe tehnologiile GSM/EDGE și UMTS/HSPA. LTE este frecvent comercializat ca 4G LTE, dar nu îndeplinește criteriile tehnice ale unui serviciu wireless 4G.

Galaxy J4 va dispune de un ecran de 5,5 inch, deși nu este clar dacă este vorba despre un ecran LCD sau Super AMOLED. Telefonul este alimentat de un procesor Samsung Exynos 7570 quad-core tactat la 1,4 GHz și va avea 2GB / 3GB de RAM, aceste variante vor fi în funcție de piața unde sunt comercializate. Alte caracteristici ale lui Galaxy J4 includ o camera foto spate de 13MP și o cameră frontală de 5MP cu un LED flash și sloturi dual SIM. Smartphone-ul va fi alimentat cu energie de o baterie de 3.000 mAh care ar trebui să fie suficientă pentru întreaga zi de utilizare. Smartphone-ul are conectivitate LTE. Existența sistemului de operare Android 8.0 Oreo la bordul Galaxy J4 este confirmată, vine cu acest sistem din cutie.

Nu știm încă momentul în care Samsung Galaxy J4 și Galaxy J6 vor deveni oficiale și nici ce etichete de preț vor purta sau, în ce zone vor fi vândute cele două smartphone-uri. Ambele telefoane au trecut de FCC cu ceva timp în urmă, nu ar trebui să mai treacă mult timp până când Samsung le va prezenta.

SURSĂSamMobile