Specificațiile viitoarei tablete Galaxy Tab S4 au fost dezvăluite

1291

Galaxy Tab S4, următoarea tabletă Samsung va fi lansată în perioada următoare. Am văzut deja mai multe prezentări ale tabletei și, de asemenea, aceasta a obținut recent certificarea din partea comisiei americane FCC. Rezultatele de referință au dezvăluit și ele câteva specificații ale tabletei iar acum site-ul SamMobile a confirmat în exclusivitate specificațiile complete ale tabletei Samsung Galaxy Tab S4.

Așa cum era de așteptat Samsung Galaxy Tab S4 include un ecran Super AMOLED de 10,5 inch cu un raport de aspect de 16: 10 și o rezoluție de 2560 × 1600 pixeli. Tableta are la bord procesorul Qualcomm Snapdragon 835 cu o memorie RAM de 4 GB și 64 GB de stocare. Tab S4 include, de asemenea, un port USB 3.1, Bluetooth 5.0, GPS și Wi-Fi 802.11 ac. Există o cameră de 13 MP la spate și o cameră de 8 megapixeli frontal.

Tableta va fi livrată cu sistemul de operare Android 8.1 Oreo din cutie și va fi alimentată de o baterie de 7.300 mAh. În plus față de sistemul audio reglat de AKG, noua tabletă va avea și suport pentru DeX, platforma de productivitate Samsung, care va permite tabletei să asigure o experiență asemănătoare PC-ului când este conectată la un ecran extern prin doc.

Galaxy Tab S4 nu va avea un senzor de amprentă digitală. Nu veți găsi așa ceva pe față și cu siguranță nici pe spate. Samsung a decis să elimine senzorul de amprentă digitală de pe tableta sa emblematică. Galaxy Tab S4 va avea în schimb un scaner de iris, care va fi folosit pentru a controla accesul la dispozitiv.

Iris – Ochiul uman percepe doar trei culori: roşu, albastru şi verde. Restul sunt doar combinații ale acestora. Irisul are 266 de caractere unice în timp ce amprenta digitală doar 40. 80% din amintirile noastre sunt determinate de ce vedem. Ochiul diferențiază aproximativ 10 milioane de nuanțe, dar nu vede lumina ultravioletă.

Samsung Galaxy Tab S4 va fi disponibilă în culorile negru și gri. O scurgere recentă a arătat, de asemenea, că Samsung a dezvoltat și un nou S Pen pentru Galaxy Tab S4. Nu este clar în acest moment, totuși, dacă noul S Pen al tabletei va avea suport Bluetooth și caracteristici suplimentare precum fratele său aflat pe Galaxy Note 9.

Samsung nu a confirmat până acum când va lansa Galaxy Tab S4. Sunt șanse să vedem acest dispozitiv prezentat la expoziția IFA 2018 Berlin, care va avea loc în luna septembrie.

SURSĂSamMobile