Senzația de a fi pe stadion sau sportul pe Samsung QLED TV

1106

În sport, câștigătorii pot fi deciși într-o fracțiune secundă. Televizoarele Samsung QLED sunt câștigătoare fără drept de apel în acest domeniu. Urmărind întrecerile sportive pe un televizor Samsung QLED 2018, spectatorii se pot bucura de fiecare minut, de fiecare secundă, de tot ce văd ca și când ar fi într-adevăr acolo. Prin aceasta sunt și ei adevărați câștigători.

Televizoarele QLED 2018 de la Samsung au fost concepute pentru a oferi un sentiment puternic de prezență în mijlocul acțiunii, cu toate atracțiile și sunetele jocului atât de adevărate încât spectatorii au senzația că simt mirosul ierbii. Cu îmbunătățirile aduse de AI, cu extraordinarele lor ecrane, cu o calitate de neegalat a imaginii și un sunet optimizat pentru joc, televizoarele Samsung QLED 2018 sunt ideale pentru vizionarea evenimentelor sportive live. Pentru a putea fi prins într-o astfel de experiență trebuie să aveți un televizor Samsung QLED iar dacă nu, luați în calcul achiziționarea unuia.

Să vedem de unde vine această ireală transpunere în mijlocul acțiunii atunci când privești la un Samsung QLED. Luăm ca exemplu televizorul Samsung QLED Q9F cu diagonala de 75 inch (195,5 cm.).

  • Vizualizarea asistată de AI.

Cu atât de mult sport disponibil pentru vizionare în această vară – vezi FIFA Worl Cup 2018 – spectatorii ar putea avea nevoie de un mic ajutor pentru a găsi evenimentele pe care doresc să le urmărească. Televizoarele Samsung 2018 QLED sunt dotate cu Bixby și un Ghid Universal, două caracteristici inteligente care fac și mai ușoară navigarea pentru conținut.

Asistentul inteligent Bixby vă permite să cautați echipa sau jocul pe care doriți să-l vedeți cu o comandă vocală simplă, fără a derula programele trecând din canal în canal. Deci, când utilizatorul apăsă butonul microfonului de pe telecomandă și spune: „Găsiți canalul pe care joacă Brazilia„, pe ecran apare pe o listă canalul și ora la care joacă Brazilia. Ghidul universal are o filă de sport specializată, care recomandă conținuturi relevante furnizate prin cablu și satelit și afișează în mod vizibil numele jocurilor sportive care se desfășoară în acel moment, în partea de sus a ecranului.

Jules Rimet a fost președintele Federației Franceze de Fotbal și al FIFA. Numele lui a fost dat trofeului atribuit la Cupa Mondială. În 1970 Brazilia a câștigat a treia oară această cupă și a intrat definitiv în posesia trofeului. 1983 cupa a fost furată din Brazilia. Trofeul nu a fost recuperat niciodată. A fost realizat din argint aurit și a cântărit 3,8 kilograme și reprezenta o figură înaripată a zeiței victoriei Nike.

  • Imersiune completă la domiciliu.

Când un mare stadion apare pe ecranul de 75 de inch este o încântare. Dacă mai și stai tolănit în fotoliu pe spate și privești la televizor, iarba gazonului este la picioarele tale și ai impresia că participi în realitate la întrecerea respectivă. Un ecran mare este esențial pentru acest sentiment de imersiune. De aceea, televizoarele Samsung QLED 2018 oferă o gamă completă de ecrane – inclusiv un model cu diagonala de 82 inch (208,3 cm.).

Când vă uitați la televizor împreună cu familia sau cu prietenii, cei care se află la marginea grupului se pot simți deseori lăsați în afara acțiunii, sunt în imposibilitatea de a vedea imaginea completă datorită strălucirii. Pentru a vă asigura că nu mai există bătăi de cap cu această problemă, televizoarele Samsung QLED au adoptat tehnologia Anti-reflexie. Anti-reflexia reduce reflectarea altor lumini, mai ales seara, în ecranul televizorului, astfel încât privitorii să poată vedea totul confortabil. Ecranul captivează și poate fi privit și de la distanță din orice colț al camerei.

  • Imagini vii în orice condiții.

Rezoluția 4K a televizorului QLED oferă o imagine dinamică a mișcărilor jucătorilor. Când vizionați sporturile pe televizoarele convenționale, imaginea poate apărea neclară sau întreruptă din cauza mișcărilor rapide de pe ecran. Cu toate acestea, televizorul QLED garantează o calitate a imaginii curată, cu ajutorul tehnologiei 4K Q Engine, care îmbunătățește automat calitatea imaginii și exprimă detalii ascunse.

Televizoarele Samsung QLED 2018 scot la iveală orice detaliu cât de mic, cum ar fi transpirația picurând de pe fruntea jucătorilor, picioarele jucătorilor manipulând cu abilitate mingea în teren și uneori bucățile de gazon care zboară prin aer. Tehnologia Direct Full Array asigură o calitate exactă și solidă a imaginii prin controlul luminozității individuale a numeroaselor celule mici care luminează ecranul, mărind astfel contrastul în jurul culorilor luminoase.

În condiții de iluminare puternică, calitatea imaginii cuantice este strălucitoare. Televizoarele Samsung 2018 QLED sunt echipate cu volum de culoare 100%, ceea ce face ca realitatea din stadion să fie văzută ca și cum ai fi prezent acolo, indiferent de luminozitatea ambientală. În plus, tehnologia HDR (High Dynamic Range) 2000 exprimă până la 2.000 nits de luminozitate, ceea ce permite spectatorilor să vadă clar traiectoria mingii pe fundalul luminii strălucitoare de la soare sau să distingă numărul de pe spate al unui atlet îndepărtat.

  • Sunet optimizat pentru momentele de suflet.

La un eveniment sportiv transmis în direct sunetul este esențial, el trebue să fie în tonuri bogate pentru a reda la perfecție unicitatea ambianței de pe arenă. Cântecul galeriei, murmurul mulțimii, sunetul ascuțit al fluierului arbitrului, vocile jucătorilor și liniștea dinaintea unui moment crucial, toate trebuie să fie redate cât mai fidel pentru a crea o atmosferă senzațională.

Televizoarele QLED cresc intensitatea sunetelor optimizând automat mixarea sunetului în funcție de conținutul afișat. Privitorii vor fi prinși total în acțiunea de pe stadion. Înțelegând diferența dintre zgomotele spectatorilor și vocile comentatorilor, tehnologia automată ajută utilizatorii să se concentreze la ce se petrece pe ecran, scăzând volumul sunetului surround atunci când vorbesc comentatorii, dar ridicând volumul vocilor mulțimii în momente de emoție. Absolut sublim!

Televizoarele Samsung QLED 2018 au adus tehnologia la nivel de artă.

SURSĂSamsung News