Top 5 cele mai bune Chromebook-uri din prima jumătate a lui 2018

3075

Un Chromebook este o alternativă versatilă la un laptop tradițional. Este un laptop care folosește sistemul de operare de la Google, Chrome OS, este o variantă la notebook-urile care folosesc sistemul de operare Windows sau Mac OS.

Folosirea unui Chromebook necesită întotdeauna o conexiune la internet pentru că marea majoritate a aplicațiilor și fișierelor de pe acest laptop sunt stocate în cloud.

Specificăm că acestea sunt cele mai bune cinci Chromebook-uri de pe piață din prima jumătate a lui 2018 conform unor publicații mari de profil.

Suntem siguri că și alte Chromebookuri de la companii cum ar fi Acer, ASUS și Lenovo au tot ce este nevoie pentru a face parte din această listă, dar aceste sunt opțiunile din luna martie.

 

1. Cel mai bun în general: Samsung Chromebook Plus

Samsung a construit cel mai bun Chromebook din acest top – Samsung Chromebook Plus. Este incredibil de bine construit, design uimitor și are una dintre cele mai bune ecrane dintre toate laptopurile de pe piață. Samsung Chromebook Plus este recunoscut pe scară largă pentru stiloul încorporat – primul de acest gen prezentat pe un Chromebook. Pentru oricine dorește să utilizeze regulat un Chromebook și vrea un plus de performanță și calitate hardware, Samsung Chromebook Plus este pentru așa ceva. Există și un Samsung Chromebook Pro, construit cu un procesor Intel mai puternic dar costă ceva mai mult.

Chromebook Plus are un ecran touchscreen QHD (2400 x 1600) și diagonala de 12,3 inch, care face un adevărat spectacol în funcționare și o balama de 360°. Cu un ecran mult mai puternic decât multe alte Chromebook-uri, Chromebook Plus are o viață extraordinară a bateriei. Va dura pentru majoritatea utilizatorilor o zi de lucru (8-10 ore) cu o singură încărcare. Iar când este timpul să încărcați bateria, veți aprecia încărcarea standard USB-C. Chromebook Plus se poate încărca oriunde vă încărcați și telefonul.

Specificații: Procesor: Intel Core de 2Ghz | Grafică: Intel HD Graphics 515 | RAM: 4 GB | Ecran: tactil de 12,3 inch, QHD (2400 x 1600) | Memorie: 32 MB │ Porturi: USB-C: 2, conector combo pentru căști / microfon │ Conectivitate: Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n, Bluetooth 4.0 │ Greutate: 1,08 kg. │ Dimensiuni: 280,8 x 221,6 x 13,9 mm.

 

2. Cel mai bun pentru drum: ASUS Chromebook Flip (C101)

A fost destul de greu și puțin confuz când a fost dezvăluit pentru prima oară, dar s-a dovedit a fi un succes. Acest laptop mic, cu ecranul de 10,1 inch și designul pliabil care îl transformă într-o pseudo-tabletă, este alegerea potrivită pentru oricine dorește un Chromebook bun, ieftin și hiperportabil.

La un preț excelent beneficiați de un ecran tactil de 1280 x 800, o construcție de metal, o viață extraordinară a bateriei și o performanță solidă. Dacă sunteți mereu în mișcare și căutați un Chromebook excelent, nu puteți găsi ceva mai bun decât acest ASUS Chromebookul Flip.

ASUS Flip este unul dintre primele modele programate pentru a mări compatibilitatea cu aplicațiile Android prin Magazin Google Play, pentru cei care doresc să fie la zi prin adăugarea de noi caracteristici.

Înainte de Asus Flip, într-adevăr nu existau foarte multe Chromebookuri accesibile, care să deranjeze procesoarele Intel Core și afișajele full HD 1080p. Tastaturi cu clapetă și chiar touchscreen-uri au fost greu de găsit. Apoi, Flip a sosit și a schimbat totul, este elegant și are multe caracteristici cheie, este o alternativă excelentă. Poate calitatea sunetului lasă un pic de dorit, dar laptopul Asus Chromebook Flip este unul dintre cei mai bune și are un preț atractiv.

Specificații: Procesor: Intel Pentium 4405Y – Core Intel m36Y30 | Grafică: Intel HD Graphics 515 | RAM: 4 GB | Ecran: anti-orbire cu iluminare din spate cu LED-uri de 10,1 inch, FHD (1.920 x 1.080) │ Stocare: 32GB – 64GB │ Greutate: 0,9 kg │ Dimensiuni: 263 x 182 x 16 mm.

 

3. Cel mai bun pentru buget: Acer Chromebook R13

O caracteristică a lui Acer Chromebook R13 este modul în care este construit. Este solid și bine prelucrat și nu este ceva ce v-ați aștepta de la un laptop care costă relativ puțin. Acer R13 arată și se simte ca un laptop care costă mult mai mult și este o alegere excelentă pentru oricine dorește un produs premium, fără un preț premium.

Chromebook R13 este un dispozitiv cu balama de 360° și touchscreen, oferind trei configurații: laptop, cort și tabletă. Este, de asemenea, echipat cu o baterie impresionantă. Oferă performanțe decente și capacitatea de a rula aproape 3 milioane de aplicații Android. Nu, nu este la fel de portabil ca tabletele și nici la fel de rapid ca telefoanele smartphone de ultimă generație, dar nici unul dintre aceste aspecte nu scade din valoarea acestui laptop.

Construit din aluminiu cu margini lucioase, Chromebook R13 arată elegant, frumos, cu o tastatură de top perfectă pentru navigarea pe internet, multimedia, școală și utilizare ocazională. Designul de aluminiu arată bine și oferă dispozitivului durabilitatea pe care o doriți de la o tabletă/laptop pentru a vă asigura că este capabil să reziste la lovituri și zgârieturi.

Specificații: Procesor: 2,1 GHz MediaTek M8173C (quad-core) │ Grafica: PowerVR GX6250 │ RAM: 4GB │ Ecran: LCD FHD de 13,3 inch (1920 x 1080) │ Stocare: SSD de 64 GB │ Porturi: 1 x USB 3.1 Type-C, 1 x USB 3.0, mufă pentru căști, HDMI, MicroSD │ Conectivitate: 802.11ac W-iFi │ Greutate: 1,49 kg. Dimensiuni: 325 x 229 x 15 mm.

 

4. Cel mai bun pentru profesioniști: Google Pixelbook

Oricine are nevoie de un laptop de încredere care să-l folosească în fiecare zi și vrea să fie un Chromebook, ar trebui să arunce o privire la Pixelbook-ul Google.

La scurt timp după declararea sfârșitului pentru Chromebook Pixel, Google a adus înapoi acest laptop într-o manieră pe care nimeni nu o aștepta înainte de anunțarea sa în octombrie 2017. Acum, este Google Pixelbook și este complet independent de predecesorul său. Asta pentru că, spre deosebire de Chromebook Pixel, poate rula nativ aplicații Android, pe lângă construirea sistemului Chrome OS. Și când adăugați un spațiu uriaș de stocare, stylus fantastic și Asistent Google, nu ar trebui să ne surprindă atunci când spunem că Pixelbook-ul este cel mai bun Chromebook disponibil în 2018.

Este subțire și elegant, are cea mai bună tastatură și trackpad (la fel de bun sau mai bun decât ați găsi pe MacBook), un ecran senzitiv superb și performanțe audio bune. De asemenea, a fost proiectat de la început pentru Google Play și excelează în acest scop.

Dacă doriți sau aveți nevoie de cel mai bun Chromebook și sunteți dispus să plătiți pentru aceasta, Pixelbook-ul a fost făcut pentru dvs.

Specificații: Procesor: Intel Core i5 | Grafică: Grafică Intel HD 615 | RAM: 8 – 16 GB | Ecran: ecran tactil de 12,3 inch, QHD (2400 x 1600) | Stocare: 128 GB – 512 GB │ Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.2 │ Greutate: 1,1 kg │ Dimensiuni: 290,4 x 220,8 x 10,3 mm.

 

5. Cel mai robust: Chromebook Dell 11

Chromebookul Dell 11 este o stea în aproape orice privință. Spre deosebire de Asus, care încearcă să reinventeze categoria Chromebook cu balama de 360° pe Flip, Dell vine cu o abordare mai atentă în crearea unui produs durabil care să supraviețuiască utilizării și abuzurilor de zi cu zi din partea utilizatorilor.

Datorită construcției robuste, Chromebook Dell 11 este puțin mai mare și mai greu decât concurența, dar este încă suficient de ușor pentru ca elevii, studenții și utilizatorii în general să îl poate duce cu ei toată ziua.

Proiectat cu o deschidere rigidă de 180° are un design robust, o tastatură sigilată și un trackpad, pentru o bună experiență de scriere. Acesta este un laptop perfect portabil. Nu numai că este adecvat pentru școală și pentru lucru, Chromebook Dell 11 are și un set de difuzoare stereo puternice pentru a asculta muzică sau a viziona videoclipuri. De asemenea, acest dispozitiv rămâne cel mai robust laptop de pe lista noastră.

Nu vă lăsați păcăliți de Chromebook Dell 11. Este dotat cu caracteristici care sunt în mod obișnuit rezervate pentru notebook-urile de afaceri mai costisitoare, dar asta pentru a crea un produs durabil pentru piață.

Procesor: Intel Celeron N2840 | Grafică: Grafică Intel HD | RAM: 2GB – 4GB | Ecran: ecran tactil de 11,6 inch, HD (1366 x 768) | Stocare: SSD de 16 GB │ Conectivitate: Bluetooth 4.0; 802.11ac (B/G/N), dual-band Wi-Fi │ Porturi: HDMI 1.4, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, mufă combo de 3.5 mm │ Greutate: 1,3 kg. │ Dimensiuni: 294,6 x 236,2 x 25,4 mm.

 

Cel mai bun în general este Samsung Chromebook Plus

Chromebook-urile au fost atât de bine vândute în prima parte a anului trecut, încât au depășit Mac-urile de la Apple, deci ceva funcționează. Chromebook Plus are un design și un afișaj excelent, este foarte versatil și depășește așteptările oricărui utilizator. Chromebook Plus are inclus un stilou, foarte convenabil și greu de pierdut. Stiloul funcționează bine atât cu Google Keep, cât și cu OneNote. Nu este ca scrierea pe o suprafață sau pe iPad Pro, dar este bună. Această caracteristică este foarte, foarte cool și elimină o barieră uriașă în a lua note rapide oricând.

Există un Chromebook care satisface majoritatea necesităților pe care le aveți. Indiferent dacă îl cumpărați pentru voi sau vreți să ajutați pe cineva în alegerea unui astfel de laptop, Samsung Chromebook Plus este cel mai bun.