Beneficiați de un voucher de 6 £ cu Samsung Pay și Costa Coffee

1324

Să ridice mâna sus cei care vor o afacere rentabilă! Da, păi asta vrea cam toată lumea! În această lună, Costa Coffee, Samsung și Mastercard s-au aliat pentru a vă oferi o mică facilitate de care puteți beneficia până duminică 1 aprilie 2018. Mastercard și Samsung au încheiat un parteneriat cu mai mulți dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit din Marea Britanie pentru a oferi 6 £ recompensă pentru cei care încarcă un card Costa Coffee pe aplicația Samsung Pay pentru prima dată.

Când încărcați Mastercard pe Samsung Pay și vă înscrieți în promoție, un voucher de 6 £ pentru Costa Coffee va fi adăugat instantaneu în contul dvs. Samsung Pay.

Avem mulți cititori care ne urmăresc din Anglia, Scoția sau Țara Galilor și vrem să le facem o mică bucurie. Le mulțumim pe această cale pentru interesul acordat site-ului nostru. Nu este o sumă uriașă dar este o mică bucurie pentru cei de acolo care ne urmăresc pe iLoveSamsung.

Cu suma de 6 lire sterline puteți primi o cafea, un ceai, un sandwich sau băuturi reci, în cele 2.380 de filiale ale Costa Coffee din aceste trei țări: Anglia, Scoția și Țara Galilor. Această promoție nu se aplică pentru Irlanda de Nord!

De asemenea, Mastercard s-a angajat să plătească o masă pentru un școlar, prin World Food Programme – Programul alimentar mondial, de fiecare dată când efectuați o tranzacție utilizând Samsung Pay.

Puteți utiliza această ofertă numai dacă utilizați carduri de la băncile care oferă Mastercard – în acest caz este vorba de Danske Bank, HSBC, John Lewis Partnership, M & S Bank, MBNA și Santander. Pentru a participa, veți avea nevoie și de un smartphone sau un smartwatch compatibil Samsung Pay cum ar fi:

  • Samsung Galaxy S6 Edge, Active și Edge+. Samsung Galaxy S7, S7 Edge și Active.
  • Samsung Galaxy S8 / S8+ și Active. Samsung Galaxy S9 și S9+.
  • Samsung Galaxy Note 5, Galaxy Note FE, Galaxy Note 8.
  • Samsung Galaxy A5, A7, A8, A9 și A9 Pro toate din 2016. Samsung Galaxy A3, A5 și A7 din 2017.
  • Samsung Galaxy A8 și A8+ din 2018.
  • Samsung Gear S2, S3 și Samsung Gear Sport.

Aplicația poate fi descărcată gratuit pe toate aceste dispozitive.

Costa Coffee este un lanț de cafenele din Marea Britanie. A fost înființat în anul 1971, de frații italieni Sergio și Bruno Costa. Este al doilea lanț de cafenele din lume după Starbucks și cel mai mare din Marea Britanie. Costa Coffee este prezentă și în România din 2006.

Puteți cheltui cele 6 lire sterline toate odată sau în mai multe tranzacții, deși voucherul Costa Coffee trebuie utilizat până la 30 iunie 2018. De asemenea, vă puteți alătura Clubului Costa Coffee pentru a avea acces la tratamente gratuite, oferte exclusive și evenimente discrete.

Mai multe informații găsiți pe site-ul Mastercard. Aplicația Samsung Pay poate fi descărcată de pe Google Play.

SURSĂIotGadgets