Prezentare și impresii – Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Tableta Galaxy Note este acum disponibilă şi cu un ecran de 12.2 inch

1515

Un nou show dedicat tehnicii, deci şi o nouă versiune Galaxy Note lansată de Samsung. De data aceasta, noutatea este Samsung Galaxy Note Pro 12.2, o tabletă de 12.2 inch cu sistem Andoid echipată cu S-Pen. Probabil că nu veţi fi deloc surprinşi să aflaţi că Samsung Note Pro nu este cu mult mai diferită faţă de versiunile precedente ale tabletei Samsung Galaxy Note sau de cele ale Samsung Galaxy Tab. Note Pro 12.2 este o nouă dimensiune în gama Note.

Primul lucru pe care îl observaţi la Samsung Galaxy Note Pro este dimensiunea. Când citeşti despre cei doi inch în plus nu pare să fie prea mult, dar o dată ce ţii dispozitivul în mână, îţi dai seama cum stau de fapt lucrurile. Este oare un lucru bun? Asta depinde de scopul pentru care utilizaţi tableta; un om obişnuit foloseşte tabletele pentru a căuta pe internet, a se uita la filme sau pentru a se juca, dar după cum spune şi numele „ Pro”, această tabletă nu a fost concepută pentru a fi folosită stând pe canapea sau în timp ce faceţi naveta spre locul de muncă. Pe scurt, dacă nu vă doriţi o tabletă imensă cu un consum mare de energie, este mai bine să alegeţi o tabletă mai tradiţională.

Să urmărim îndeaproape toate super funcțiile care le oferă Samsung Galaxy Note Pro 12.2: 

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 S Pen -3- ilovesamsung

S Pen – S Pen nu pare să fi suferit schimbări majore de la varianta apărută odată cu Samsung Galaxy Note 10.1 2014. Iată o scurtă descriere: este extrem de uşor şi pare destul de fragil. Parte de jos a creionului este realizată din acelaşi plastic ca şi exteriorul tabletei, deci nu iese în evidenţă când este în suportul lui. Este identic cu cel de la Note 10.1 2014.

vezi oferta emag ilovesamsung

REVEDEȚI PREZENTAREA
Samsung Galaxy Note Pro 12.2
DISTRIBUIȚI