Bixby și Kestra – Varianta masculină și feminină a AI-ului de la Samsung

1946

În 2017, Samsung va lansa Galaxy S8 cu propriul său asistent inteligent AI care poate procesa plăți. De asemenea, noile aplicații privind mărcile comerciale indică versiunile de sex masculin și feminin ale acestui asistent controlat de voce, numit Bixby și Kestra.

Acum câteva săptămâni, după știrile de achiziție a Viv Labs de către Samsung, sa descoperit că Galaxy S8 ar putea veni cu propriul software de inteligență artificială, numit Bixby.

Acum, am aflat că Samsung lucrează la tehnologia pentru a procesa plăți prin comenzi vocale. Nu întâmplător, această tehnologie este dezvoltată sub numele Bixby.

Mai mult decât atât, cei de la GalaxyClub au descoperit aplicații de mărci comerciale noi, AI.

În Coreea de Sud și Uniunea Europeană, Samsung a depus actele pentru marca Kestra, precum și mai multe variante ale numelui Bixby.

bixby-inregistrare-marca-comercialaToate mărcile comerciale vin cu aceleasi descrieri care nu lasă loc imaginației, cum ar fi „Software de calculator pentru a permite utilizarea hands-free a unui telefon mobil, prin recunoaștere vocală” și „Software de calculator utilizat pentru a procesa comenzile vocale”.

Cu toate că sunt neconfirmate, Bixby și Kestra se pot foarte bine dovedi a fi variantele masculine și feminine ale AI de la Samsung.

kestra-inregistrare-marca-comercialaNumele Bixby și Kestra sunt asociate în mod direct sau indirect, cu Star Trek, (Kestra Troi a fost o fată, jumătate om, jumătate betazoidiană, născut în anul 2330 la Lwaxana), (Jerome Bixby a fost scriitor american de science-fiction, a scris mai multe episoade din Star Trek), ceia ce ne duce cu gândul la o conexiune cu Galaxy, știți voi care Galaxy. Ne gândim desigur la Samsung Galaxy S8, sau eventual la fratele său mai mare Galaxy S8 Plus.

SURSĂGalaxyClub.nl