Samsung CFG70 monitorul curbat high-end pentru gaming

1884

Samsung a lansat cu o lună în urmă, monitorul Quantum Dot CFG70 curbat, pentru jocuri. Monitorul a fost prezentat cu câteva luni în urmă la Gamescom 2016.

Dar, acum compania a lansat un videoclip pentru a arăta performanțele monitorului în comparație cu un monitor convențional.

Monitorul gaming curbat Samsung CFG70 a fost proiectat, pentru utilizare în interior, dar și pentru exterior, pentru a oferi utilizatorilor cea mai completă experiență de joc, posibilă.

Cu un design curbat și elegant, un timp de răspuns de 1 ms, tehnologia Quqntum Dot cu un panou VR are o imagine ca de cristal, pentru a trăi fascinația jocului la maxim.

Tehnologia sa avansată cu 4 canale de scanare impulsive, reduce neclaritatea de mișcare, în timp ce diversele moduri de joc adaptate pentru fiecare gen, face experiența și angajarea în joc mai dinamică și captivantă.

Este compatibil cu tehnologia FreeSync AMD. Jucătorii pot utiliza, de asemenea, meniul OSD al monitorului pentru a alege una din cele patru moduri de joc, care sunt adaptate pentru genurile de joc respective.

Samsung Electronics a lansat acest monitor pentru distracție și relaxare, pentru profesioniști și amatori deopotrivă.

Puteți vedea cum se prezintă Monitorul Quantum Dot CFG70 curbat, de la Samsung Electronics în clipul video de mai jos.

VIASamMobile
SURSĂSamsung News