Samsung dezvăluie Galaxy S III mini Crystal Edition

1642

Deşi Galaxy S III mini a apărut doar cu un an în urmă, asta nu înseamnă că Samsung nu îl poate lansa din nou, dar de data aceasta cu un design îmbunătăţit. În Germania a fost anunţat noul Galaxy S III mini Crystal Edition încrustat cu 166 de cristale Swarosvski şi un design suficient de atrăgător încât să le uimească pe doamnele pasionate de modă.

Swarovski este o companie austriacă producătoare de bijuterii. Compania deține unități de producție în 18 țări printre care Argentina, Austria, Brazilia, China, Cehia, Germania, Italia, Turcia, Franța

În ceea ce priveşte caracteristicile, compania din Coreea de Sud a dus pe Galaxy S III mini aceleași caracteristici la fel ca pe predecesorul, cu un ecran de 4 inch Super AMOLED VGA, Android 4.1 OS, cameră de 5 megapixeli, baterie de 1500mAh şi multe altele. În Germania, Galaxy S III mini Crystal Edition este evaluat la 299 de euro.

Noul smartphone din familia Galaxy este ușor de folosit cu o singura mana, datorita ramei curbate și dimensiunilor reduse. GALAXY S III mini poate fi controlat si cu ajutorul gesturilor. Cu ajutorul funcției Smart Stay, camera telefonului urmărește ochii utilizatorilor și menține ecranul aprins atunci când acesta este privit. Un telefon mai mult decât interesant care va avea priză la public.