Samsung face publice rezultatele Q3 2013

1788
Samsung face publice rezultatele Q3 2013 - iLoveSamsung.ro

La scurt timp după publicarea previziunilor financiare, astăzi, Samsung face publice rezultatele Q3 2013. Potrivit cifrelor, compania din Coreea de Sud a ajuns la un profit de exploatare de 10.16 trilioane câştigat din vânzări în valoare  de 59.08 trilioane. Pentru acest trimestru, profitul net a rămas la 8.24 trilioane.

Cifrele companiei high-tech din Coreea de Sud arată o uşoară îmbunătăţire faţă de cifrele din trimestrul 2 al anului 2013, dar cea care a arătat o creştere semnificativă odată cu produsele de telefonie mobilă Samsung a fost piaţa semiconductoarelor. Pe piața semiconductoarelor gigantul tehnologic asiatic este un jucător din ce în ce mai important și de luat în seamă.

Produsele de memorie ale companiei sunt de cea mai bună calitate iar rezultatele încep tot mai mult să se vadă. Aceste produse compania din Țara dimineților liniștite le folosește în produsele proprii dar și pentru alte companii din domeniul telefoniei mobile. Conform unor firme de cercetare de piață acest domeniul a semiconductoarelor este într-un trend puternic ascendent și aici Samsung are numai de câștigat.

Profitul de exploatare din domeniul telefoanelor mobile a rămas la 6.7 trilioane câştigate, datorită vânzărilor bune pe segmentele entry-level şi mid-range în timp ce profitul pieţei semiconductoarelor a ajuns la 2.06 trilioane, atingând o cifră record în ultimii 3 ani.