Samsung Gear Glass ar putea fi lansat împreună cu Galaxy Note 4

1881

În ultimele luni s-a zvonit destul de des că Samsung a creat un adversar pentru Google Glass, iar astăzi un raport susţine că producătorul coreean ar putea lansa Samsung Gear Glass (un nume incert) la IFA în septembrie, împreună cu Galaxy Note 4. Primul smartwatch al companiei a fost anunţat odată cu Samsung Galaxy Note 3, deci ar fi normal ca primii ochelari inteligenţi să fie lansaţi odată cu următoarea variantă a prezentei tablete de la Samsung.

Potrivit unei surse citate de Business Korea, Gear Glass vor funcţiona pe sistemul de operare de casă la companiei Samsung Tizen, similar lui Samsung Gear 2 şi Gear 2 Neo.

Nu se ştiu prea multe despre ochelarii Gear Glass, deşi Samsung a aplicat pentru mai multe patente în legătură cu ochelarii inteligenţi. Ultimul patent sugerează că ochelarii de la Samsung se vor diferenţia de cei de la compania americană Google prin faptul că vor avea atât un dispozitiv Bluetooth cât şi un head-up display totuşi, un oficial al gigantului high-tech Samsung a spus că această companie nu îşi doreşte să dezvolte ochelari inteligenţi pentru că nu vor „să transforme oamenii în cyborgi”, deci nu putem fi siguri că ochelarii există cu adevărat.

În perioada următoare când vor apărea mai multe informații despe acest lucru vă vom informa.