Samsung introduce noile camere de supraveghere HD

Samsung HD SmartCams

2220

Compania Samsung este preocupată de problemele de securitate nu doar în cazul smartphone-urilor, ci şi în cazul camerelor de supraveghere, în acest sens Samsung introduce noile camere de supraveghere HD. Zilele trecute, Samsung a introdus noile HD SmartCams care pot fi conectate la internet, pot face fotografii  Full HD şi pot acoperi un unghi de 128 de grade. Pe piaţă camerele vor fi disponibile în două versiuni, una de interior şi una de exterior.

Utile în foarte multe domenii de la supravegherea spațiilor publice la supravegherea domeniului personal, aceste ne dau o siguranță în plus privind protecția locuinței sau a altor bunuri pe care nu le putem verifica permanent.

Cea de a doua versiune a fost concepută ţinându-se cont de condiţiile climatice. Ambele camere au Wi-fi, o cameră de 2 MP cu senzor CMOS de 1/2.8 inch şi filtru infraroşu pentru imagini mai clare. Semnalul video este optimizat pentru „streaming”, dar poate fi înregistrat şi pe microSD.

Ambele versiuni vor apărea pe piaţă în mai. Camera de supraveghere pentru interior va costa în jur de 180 de euro, iar cea de exterior va fi ceva mai scumpă și va costa aproximativ 230 de euro.